Festivaloutfit

Festivaloutfit
 
Imorgon går jag på festival så jag gjorde ett lite collage med en oufit som jag tyckte passade bra.
Fjädrar, mönster och lite kaxiga detaljer känns väldigt somrigt och "festivaligt". Jag kommer troligtvis ha på mig något liknande, men det beror på vädret och vad som finns i garderoben.
Hade önskat att jag hade ett par Nike air force då dom passar perfekt till festivaler eftersom dom är väldigt snygga och bekväma, men har inte hunnit köpt några än. Men dom kommer bli mitt första inköp inför hösten, måste bara hitta en butik där man kan köpa ett par först. Någon som vet vart man kan hitta dem?
För övrigt diggar jag solglasögonen och tänker inföskaffa ett par eftersom mina nuvarande favoriter är sönder, typiskt.
 
Det som man bör tänka pånär man går på festival är nog att ha bra skor och kläder som inte är för varma, haha. Ska man stå i en publik och dansa flera timmar kan det vara bra. Ska man ha med sig något rekommenderar jag en ryggsäck istället för väska då dom inte lika lätt blir stulna eftersom man bär dom på ryggen.
Hoppas ni fick lite ideer om hur ni kan klä er inför en festival, konsert eller vad som helst.
Klicka på kollaget så kommer ni direkt till produkterna. Kram!

Ursäkta för dålig update

Jag orkar inte blogga eller göra något alls just nu. Det är för mycket stress och jag känner mig ganska knäckt , massor med saker har hänt som jag tyvärr inte vill dela med mig av. Jag vill bara fokusera på att umgås med människor som får mig att må bra tills jag orkar ta tag i bloggen igen. Jag känner mig inte som den vanliga Stina helt enkelt, och jag känner mig inte alls lika stark som jag brukar. 
Hoppas att ni stannar tills jag kommer tillbaka, älskar er massor.❤️

stranden med Fanny

Tänkte bara kika in och berätta att jag lever ;)
Just nu ligger jag på stranden med Fanny och äter sallad till frukost, hmm olikt mig. Hoppas ni har det bra då ses vi snart, ni ska få se allt jag köpte i Gbg. Puss!