Dessa kåta tonårskillar

Sen jag delade med mig av min kik på bloggen har jag fått massor med fina meddelanden från bloggläsare, och sen några mindre fina.
Har fått några ytterst charmiga meddelanden från kåta tonårskillar som hävdar det ena och det andra. Men hörni, killar. Jag vill inte veta någonting om hur ni ser ut där nere, eller hur ni tror att jag ser ut. Jag tänker inte svara på era snuskiga frågor, så snälla låt mig vara ifred. 
Ni tror att ni är jättetuffa och charmiga när ni sitter och trakasserar tjejer med era löjliga meddelanden, men i själva verket skriker det om att andra tjejer inte vill ha med er att göra. Och det av en anledning, ni är så himla lätta att känna igen med era trevande, försiktiga frågor som sen urartar till värsta äckelmeddelandena. 
Det roligaste är när man säger ifrån och så blir ni helt tysta, eller när man hotar med något och ni ba: "Jag är inte rädd men jag ska inte störa dig mer nu hejdå!!!" 
Haha, patetiskt. 
Jag och ingen annan tjej på denna planeten tycker att ni på något sätt är charmiga eller trevliga och vi vill inte ha något med er att göra. Skulle vi vara intresserade så skulle vi höra av oss. 
 
Jag har screenshots på alla konversationer med er sötnosar och nästa gång någon hör av sig till mig i avsikt att be mig skicka nakenbilder eller svara på snuskiga frågor kommer jag gladeligen hänga ut er här på bloggen. Ni är en pain in the ass för alla tonårstjejer och...
Ok?

Kommentera här: