Ett kvällsinlägg för en gångs skull

Ligger just nu utmattad i sängen efter världens längsta dag i stallet, även fast jag satt klistrad framför mobilen hälften av tiden och kollade bloggen så var det ändå ansträngande. Eller så är jag bara lat...
I vilket fall har Siri åkt hem nu, så nu har jag äntligen en stund att blogga. (Nu lät det som jag är glad att hon åkte hem, men så är inte fallet.) Ledsen för extremt tråkig och dålig bloggning Idag, men jag har som ni vet haft fullt upp hela dagen.
Ska bara ägna resten av kvällen till att blogga och myyysa, tända ljus och sånt där. Känns som att jag gör det varje kväll, men vad spelar det för roll om jag tycker om det? Jag spenderar hellre mina kvällar i sängen framför bloggen än i sällskap med andra, åtminstone någon gång ibland. Vissa personer kan jag umgås hur mycket som helst med, men ganska snabbt så känner jag oftast att jag behöver ta en paus och landa lite grann. Vila upp mig och fokusera på det som är viktigt, jag känner mig så himla rastlös och orolig annars. Vet att inga inlägg kommer upp på bloggen, och då känns all tid jag spenderar med andra bortkastad eller meningslös eftersom att jag vet att bloggen får ta smällen för det. Jag vet att det kan låta konstigt, men har man en ambition och ett mål så blir det lätt så. 

Känns som att allt för få i min ålder har något mål med livet eller något att sträva efter och det tycker jag är helt sjukt ärligt talat. Om man inte har några drömmar och mål, hur ska man då hitta motivationen till att göra något? Sen är det självklart att i min ålder vet man kanske inte riktigt vad man vill, men att ha något att sträva efter tror jag ändå är väldigt viktigt om man ska ta sig någonstans. Det spelar ingen roll om det är något någon annan inte samtycker med, eller om det är något litet och kanske inte så imponerande enligt andra. Så länge det gör en lycklig och inte skadar någon så tycker jag alltid att man ska följa sina drömmar och sträva efter sina drömmar, det gör jag just nu och varje gång jag loggar in på bloggen. Jag är glad att jag vet vad jag vill, annars så skulle jag inte veta vart jag är på påväg heller.

Nog med deeptalk nu, dethär borde jag egentligen ha skrivit i ett eget inlägg, haha. Ni får lämna en kommentar om ni vill ha lite mer deeptalk angående mål och drömmar.
Nu ska jag som sagt bara mysa ner mig i sängen med iPaden i knät, tända ljus, höra hur regnet smattrar mot fönsterrutan och tokblogga(vilket töntigt uttryck) innan jag somnar. Är så sjukt trött efter bara några timmars sömn inatt, men måste dock städa innan jag kan få mysa ner mig i sängen. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag efter att jag och Siri härjat fritt här under natten, vi bestämde oss för att byta kläder och därav kan ni nog förstå varför mitt rum är stökigt...
Hoppas ni får en bra kväll så ses vi imorgon med grymma inlägg och en utvilad Stina, puss på er!

Kommentarer:

1 Lovisa Magnusson:

Alltid lika kloka tankar :D

Svar: Tack, haha :D
stinaolssonz

Kommentera här: