Frukost

Sitter just nu i hammocken och äter frukost klockan 1 på dagen, hmmm. Funderar lite över hur jag ska klara mitt liv om jag inte kan gå upp på morgonen, tror jag har rubbat min dygnsrytm ganska rejält efter att jag varit uppe så sent på nätterna på sista tiden. Men jag är ju en nattuggla, jag skriver och tänker som bäst på natten. Mitt inlägg om Nellie Berntsson som blev så himla stort och en riktig push för bloggen skrev jag klockan 6 på morgonen. 
Tyvärrr så passar inte min dygnsrytm med resten av världens dygnsrytm vilket krånglar till det för mig. Jag vill ju kunna uppdatera bloggen på morgonen. Pigg och glad och allt sån där, jag vill inte sova bort dagarna och sitta klistrad framför en iPad på nätterna. 
Dags att jag gör lite ändringar i min vardag känner jag.
 
I allafall, hoppas att ni sovit gott och att ni var piggare än mig imorse. Idag ska jag till stallet och skura boxar och rida Wanda. Som alla andra dagar, jag märker verkligen hur händelselös min vardag blir på sommarlovet. Under skolterminerna har jag alltid hur mycket som helst att göra, alltid något inplanerat och ständigt i farten. Men på sommaren har jag inte lust att göra någonting, jag tror att jag släpper all stressen från min vardag och då blir jag så himla slö.
Men spelar roll egentligen, jag måste sluta ha så höga förväntningar på allt. Då blir man ju bara besviken.
 
Nu ska jag faktiskt bara sticka ut och springa och styrketräna, sen dra till stallet och så får jag se vad som händer efter det. Kommer upp ett mer modeinspirerat inlägg på bloggen idag, istället för mitt vanliga gnäll om orättvisor och killar och sånt. Funderar på att börja göra mer dagens outfit inlägg, har knappt visat er några outfits då jag har världshistoriens sämsta mobilkamera och världshistoriens krångligaste systemkamera. Men jag får fixa det på något sätt, funderar på att köpa en nikon coolpix. 
Hoppas ni får en bra dag i allafall. Ni får ha överseende med mina dåliga morgoninlägg, jag försöker vända på dygnet just nu så det kommer bli MYCKET bättre snart, lovar. Ses snart, puss!
Kan verkligen rekommendera "Ursäkta att man vill bli lite lite älskad". Helt underbar bok.

Kommentera här: