It's all about the plans

Well hello there. Sommarlovet glider i väg som vatten mellan mina fingrar och jag har självklart slösat bort min tid på att sova, äta och slappa. Typical Stina, jag bestämmer att jag ska göra massor med saker och sedan blir det inte av. Men nu, nu ska det bli ändring. (Hur många gånger har jag inte sagt det nu?) Ska åtminstone göra ett försök att få ordning på mitt liv, inse att jag inte orkar och sen tröstäta Ben&Jerrys. 
Wohoo, life inspiration!:D
Haha, nej förlåt att jag är så negativ. Jag vill ju att ni ska bli glada när ni kikar in på bloggen,  inte deppresiva.
 
Tänkte i allafall berätta för er lite planer jag har framöver, inte för att det är så många. Så jag får helt enklt slänga in lite planer som inte är helt uppgjorda än. Detta blir kanske snarare en lista med saker jag skulle göra om jag orkade umgås med människor och hitta på saker. Men en lista är fortfarande en lista, och listor är det bästa som finns.♥
Här har ni mina planer inför resten av lovet:
 
* Den 15 sticker jag, Klara och Malin till Stockholm och shoppar över dagen. Kommer bli sjukt kul, älskar Stockholm stad.
 
*1-3 Augusti(tror jag) hänger jag på hamnfesten och lyssnar på bra musik och träffar vänner. Bland annat så kommer The Fooo att vara där, ska bli kul att se dom i verkligheten:)
 
* Nästa vecka tänkte jag bjuda in mina girls på tjejmiddag och ha världens mysigaste kväll. Älskar när vi ses tillsammans allihop, pratar om allt möjligt och skatta tills vi gråter.
 
* Någon gång inom dom närmaste veckorna tänker jag bjuda in några kompisar och ha ett skräckfilmsmarathon, kommer troligtvis inte kunna sova på flera veckor men det är det värt.
 
*Jag ska även ta tag i träningen igen och börja gå till gymmet, det var så längesen jag var där. Känns inte alls bra att inte träna, blä.
 
*Sen ska jag väl till Göteborg också, gå på Liseberg och shoppa. Det är standard nu på sommaren ;)
 
* Och första dagen av skolan fyller jag år. Det är ett ganska otrevligt datum att fylla år, men det är ju trots allt min födelsedag och sen jag började på friskolan där dom alltid har ett läger de första dagarna har det blivit riktigt mysigt.:)
 
Well, här har ni lite planer framöver. Jag ska verkligen försöka att strukturera upp mina dagar mera och planera in i förväg då jag blir så stressad annars. 
Dags att göra resten av sommarlovet helt underbart.♥
 

Kommentera här: