Kommer inte på någon rubrik

Godmorgon loves, hoppas ni sovit gott. Jag sitter just nu med lurar i öronen och fixar inlägg inför dagen. Har satt ihop en lista med mina Sommarfavoriter, tänkte göra ett inlägg med lite låtar därifrån senare. Jag har en ganska blandad och udda musiksmak, men förhoppningsvis så kommer någon gilla det i allafall, haha. 

Idag kommer Siri, hennes mamma och hennes lillebror hit och sover här i två dagar. Ska bli så mysigt att ha dem här då det oftast är jag och min familj som kommer hem till henne när vi ska ses. 
Dom kommer hit vid halv 4 så innan dess är det en del saker som ska fixas. Ska skriva klart ett inlägg för idag, sen tänkte jag sticka ut och springa innan jag drar till stallet. Förhoppningsvis blir jag klar innan halv 4, vi får se. 
När Siri kommer hit har hon erbjudit sig att hjälpa mig fota alla kläder från Gillyhicks, så bilderna kommer antagligen upp imorgon! Så otroligt mycket lättare att ha henne med när jag ska fota än att försöka visa lillsyrran hur hon ska använda en kamera. Massor med krångel, haha. 

Idag kommer ännu ett åsiktsinlägg upp, så ni som gillar mina outfit inlägg mer får tyvärr hålla ut tills imorgon. För idag har jag massor att klaga på, så det så.
Nu måste jag skriva klart inlägg för idag innan jag går upp och gör mig iordning. 
Ha en bra dag, kram!
Håll ut, bra bilder kommer snart. 

Kommentera här: