Love is the air

Godmorgon allihop! 
Bloggar just nu från sängen som vanligt, haha. Tänkte bara blogga lite grann innan jag går upp, är inte riktigt vaken än så det blir inget jättelångt inlägg denna morgon.
Idag ska jag till stallet igen, Wanda ska ridas och sen ska jag fortsätta mitt sommarjobb, skura boxar tills jag hatar det mer än någonsin. Jaja, så länge jag får betalt för det så.
Ska försöka sticka till stallet tidigare än vanligt så att jag hinner bli klantidigt, ska eventuellt sova över med några kompisar idag så jag vill hinna blogga och fixa inlägg innan jag åker hem till någon isåfall. Bloggen är prio nummer 1, as usual.

Haha, nej fy vad trött jag är. Orkar knappt skriva något alls. 
Men jag hoppas att ni alla är pigga och glada, jag tänker faktiskt sova lite till innan jag går upp. Sen är jag redo att rocka denna Onsdag ;)
Rummet är städat och inlägg är fixade, så idag har jag faktiskt tid att ligga och halvsova hela morgonen innan jag åker till stallet.
Åh, jag älskar att ligga och blogga på morgonen och sen somna om igen. Det är typ det mysigaste som finns, och jag behöver verkligen sova. Har klarat mig på några timmars sömn dom senaste dagarna och det är verkligen ingen hit. 

Hoppas ni får en jättebra morgon, och en jättehärlig Onsdag. 
Glöm inte att ge lite kärlek till folk runt omkring er idag, ge mamma en extra kram innan ni drar hem till en kompis och visa att ni älskar henne. Samma med pappa, man får trots allt bara ett par föräldrar och har man turen att få ett bra par så förtjänar dom cred för det. 
Gör något snällt för ditt syskon som du alltid bråkar med annars, eller skicka iväg ett fint sms till någon ni känner. 
Vad som helst, så länge någon kommer uppskatta det. Sprid med kärlek än hat omkring er, och ni kommer få kärlek tillbaka.
Glöm inte att ni är vackra och underbara allihop, love u with all my heart.

Kommentarer:

1 sara:

hejsan, ja har börjat läsa din blogg, och den e jättebra, verkligen!
ja bara undrar en sak? e det du som fixar din header, sjukt fin!!
har du kik eller något sådant, för min email, funkar inte så bra:)
skulle bli jätte tacksam ifall du svarar:)<3

Svar: Tack snälla! Ja det är jag som fixat min header, kul att du gillar den. Min kik är: stiinaaolsson !:)<3
stinaolssonz

Kommentera här: