"Morgoninlägg"

Godmorgon loves! 
Tänkte att det var dags för ett morgoninlägg nu, klockan halv två. Bättre sent än aldrig, för mig är det i allafall morgon.
Jag, Siri och Sofia har nyss varit uppe och ätit frukost och nu ska vi göra oss iordning innan vi för lite planer för dagen. Vi sov hos Siri inatt i deras gäststuga, hur mysigt som helst när vi inte var lite smått  rädda för spöken. Vi låg uppe till tidigt på morgonen och runt klockan 6 gick jag och Siri ut på promenad. Alltså, Gud vad härligt det är att gå på promenad på morgonen precis när solen ska gå upp och alla sover, sjukt mysigt.

Ledsen att jag inte bloggade något igår men jag var så himla upptagen hela dagen, och dessutom hade jag bara sovit två timmar den natten. Jag hade konsert med fiolen, så jag kände att för att orka med allt så tog jag en bloggfri dag. Och det var nog tur, för jag var så trött igår att jag skulle nog inte orkat spela på konserten annars. Men nu är jag igång igen och fortsätter blogga som  vanligt, så häng kvar.
Känns otroligt skönt att ha bloggen att tänka på igen, känner mig lite vilsen när jag inte får sitta och skriva inlägg och svara på kommentarer. Jag blir liksom, rastlös. 

Nu ska jag upp och göra mig iordning och fortsätta denna härliga dagen, vi har inga planer än så länge. Vi får se vad det blir och så hörs vi under dagen hörni. 
Puss!

Det här inlägget var det meningen att jag skulle publicera imorse, när internetet flippade ur och min mobil saknade täckning. 
Så det blev ännu en bloggfri dag för mig, fast ofrivillig. Jag hoppas att ni har överseende med att jag inte hade något internet en enda stund idag och att ni kikar in imorgon iallafall, ska lägga mig och läsa och skrivs några blogginlägg nu. Har så mycket jag vill dela med mig av med er!
Repost från 2013

Kommentarer:

1 Sandrandra:

Älskar din blogg så sjukt mycket <3 väldigt snygg bild på dig gumman <3 kramar

2 Sandra:

Älskar din blogg så sjukt mycket<3 väldigt snygg bild på dig gumman<3 kramar

Svar: Aww, tack snälla du. Kram på dig med!❤️
stinaolssonz

3 Ditt crush:

Såååå bra blogg älskar den!!!<33333333

Svar: Haha älskar dig jag <33333333
stinaolssonz

4 Aliz:

Sjukt fin blogg.Känns verklig och mysig på någon sätt!Jag är här för att stanna!Tack för att du finns!

Svar: Nej men vad härligt att du tycker så! Tack fina du, kram!<3
stinaolssonz

Kommentera här: