sätter alarmet på kl 5

Hej peeps, det var några dagar sedan. Hoppas allt är bra med er, jag mår mer än bra. De senaste dagarna har jag tagit en paus från bloggen, umgåtts med människor jag verkligen tycker om och bara gjort det jag har lust med. Känt att jag levt och tagit vara på sommarlovet helt enkelt. 
Man fastnar så lätt i sin lilla bloggbubbla och glömmer bort omvärlden, stressen sliter på en och jag har verkligen märkt hur mycket lugnare och tryggare jag känt mig när jag lagt bloggen åt sidan. Har fått mer gjort än vanligt faktiskt och inte behövt oroa mig över inlägg som ska levereras och läsare som väntar. Men jag känner att jag klarar mig trots allt inte utan er, ni är ju helt underbara läsare och är tacksam för varje positiv kommentar ni lämnar. Men just nu behöver jag varva ner lite grann, vill inte vara stressad och irriterad mot andra. Så jag kommer ta det lite lugnt med bloggen. Vet inte vad det är, men all pressen efter att min blogg blev så hypad har nästan knäckt mig. 
 
I allafall... kom hem nyss och hörde musik från baksidan av huset. Mammas band är här på besök och sitter och spelar världens mysmusik medans mamma och pappa står och steker hamburgare, Alice är hos en kompis så huset är helt lugnt för en gångs skull. Vilken lycka, haha. Ska gå upp och tvätta av sminket, duscha och kanske umgås lite med allihop innan jag går och lägger mig. Är sjukt trött och måste sova, ska upp 5 imorgon innan jag tar tåget vid kvart i 7 till Göteborg. Ska dit tillsammans med Klara och Malin för en hel dags shopping, wooopa! 
Update kommer faktiskt under dagen imorgon, vi ses då. Hinner inte blogga mer nu då tiden börjar rinna iväg. Puss!
 
Mår sjukt bra just nu, men vissa saker som gnager lite i mig måste redas ut innan jag kan fokusera mer helt på bloggen. Älskar er♥

Kommentera här: