Dagen efteråt..

Här sitter jag, klockan halv 2 på dagen och har precis vaknat. I vanliga fall skulle jag skämmas, men idag gör det inte så mycket då jag räknade med att det skulle bli såhär. Firar man midsommar så blir det en lång natt helt enkelt, och det var då sjukt värt det. Hade så grymt kul igår tillsammans med jättehärliga vänner.

Det bjöds på otroligt god mat och en bra vän till mig, som heter Siri var där. Nu menar jag inte Siri som flyttat utan en annan Siri som jag också är bra kompis med. Hennes familj brukar oftast inte vara hos våra grannar på midsommar, men jag är överlycklig att hon kom. Annars hade jag blivit ensam bland småungarna...
Hon hade även med sig en vän från Stockholm som hette Saga, och vi hittade varann väldigt snabbt. Sen var det vi 3 resten av kvällen och vi hade hur kul som helst. 
Skrattade, pratade och gjorde minst sagt sjuka grejer. Och så deltog vi i den årliga fotbollsmatchen mellan barnen och dom vuxna, en viktig aspekt i midsommarfirandet.;)
Runt två på natten så stack jag och min familj hem, men jag somnade inte förrän tre, låg och fixade blogginlägg såklart. 
Allt för er kära läsare.
Nästa år ska en kompis till mig ha fest på midsommar, så detta var kanske sista året jag firar hos mina kära grannar. Känns lite tråkigt, har ju liksom firat där sen jag var typ 8 år. Men fest är ju inte helt fel det heller.;)

Hoppas att ni haft ett jättehärligt midsommarfirande i allafall, ni kommer och få se lite bilder från mitt midsommarfirande och min outfit snart. 
Nu till denna dagen. Idag ska jag faktiskt sticka till gymmet, idag ska det hända. Idag blir jag fitness! Ska döpa om mig till fitness-Stina på instagram och bara lägga ut träningsbilder och bilder på gröna smoothies och sånt. Nä, inte riktigt. Men till gymmet ska jag i allafall. 
Sen vet jag inte riktigt vad det blir, ska fixa lite blogginlägg och kanske sticka till stallet och fortsätta mitt sommarjobb. 
Nu ska jag i allafall upp och äta frukost, har lite ont i huvudet och är alldeles torr i halsen så det känns inte optimalt att åka till gymmet idag. Men, you gotta do what you gotta do.

Hoppas att ni får en jättebra dag i allafall, så ses vi snart. Puss på er!

Kommentera här: