Mocka, mocka, mocka

Godmorgon på er! Ligger just nu i sängen, men ska snart upp. 
Idag är en såndär dag när jag helst inte vill gå upp, för om jag går upp nu måste jag snart åka till stallet och mocka och det har jag faktiskt ingen lust med. Åh, längtar tills hästarna går på sommarbete och går ute dygnet runt så man bara behöver komma dit och sopa lite så är det klart. Det är seriöst lycka för mig. 
För övrigt idag så ska båda hästarna motioneras, Wanda ska ridas och Yatzi ska ut på promenad. Hade tänkt åka till gymmet idag men tror inte jag hinner det faktiskt. Fast, när man mockat 7 boxar känns det ungefär som man vart på gymmet...
Har föresten hela sommaren på mig att sticka till gymmet så det kan vänta en dag till, eller två...eller tre ;)

Såg att jag redan haft en del besökare idag och insåg att wow, mina besökare är j*vligt morgonpigga människor. Jag själv sover helst till 12-13 tiden och segar i pyjamas hela dagen, lat som jag är. Men den här sommaren tänker jag inte sova bort, eller gå in i nån slags sommarkoma som förra året. 
Tänker gå upp runt halv 10 varje dag för att inläggen på bloggen ska kunna avlösa varann med jämna mellanrum under dagen, och för att ni ska ha nåt att läsa på morgonen. Allt för er kära läsare!

Nu ska jag fixa lite tidsinställda inför denna dagen, och sen måste jag väl till stallet... 
Ha en fortsatt bra dag allihop så ses vi snart, puss på er!
PS. Skulle ni vilja ha en frågestund på bloggen som jag svarar på i en video? Kommentera i såfall!

Kommentarer:

1 Anonym:

Ja!!!

Svar: Vad bra, då gör jag så!
stinaolssonz

2 Anonym:

Ja, jätte gärna :)

Svar: Vad bra, ska bli!:)
stinaolssonz

Kommentera här: