En helt vanlig måndag

Sitter just nu på bussen påväg hem, ledsen att det varit tyst på bloggen hela dagen. Har haft fullt upp, stressig morgon och lång dag. Tänkte skriva några tidsinställda igår, men jag hann inte då det var massor som skulle göras när jag kom hem. 
Idag har i allafall varit en chill dag i skolan, vi fick typ läsa böcker hela dagen och mer än så hände inte. Är så sjukt hungrig nu att jag nästan mår illa. What a surprise, jag är ju alltid hungrig ;)
Men *trumvirvel*.. idag ska jag till frisören och få ordning på mitt hår, äntligen! Bort med det slitna och i med ny färg, hoppas jag.. mamma sa något om att att frisören vi ska till kanske inte gör färgningar längre. Fan vilket antiklimax isåfall. Håller tummarna.
 
Nåt annat mysigt som hänt är att jag fick världens goaste sms från en gammal vän igår, som undrade hur det var med mig. Om jag mådde bra osv, hon hade väl läst på bloggen att jag allt inte är glitter och rosa fluff just nu.
Men hur glad blir man inte av att folk tar modet till sig och hör av sig, visar att dom bryr sig och bara är genuint ärliga. Vi gjorde upp att vi skulle ses och gå på bio längre fram, kommer bli jättemysigt säkert. 
Har haft så många vänner som har hört av sig nu på sistone och funnits där, även anonyma person som skrivit på ask eller kommentarer på bloggen. 
Om ni läser detta så vill jag bara säga, tack, tack för att ni finns. Jag mår mycket mycket bättre och ni är fantastiska. Shit happens, man gråter och skriker. Och sen släpper man det, det har jag gjort. 
 
Nu ska jag bara hem äta och sen åka till frisören innan klockan 6, måste in och köpa en ny brun utan sol också. Är så himla noga med att skrubba kroppen, smörja in mig och yada yada. Men ändå så blir det små fläckar här & där och det känns som att jag blir lite för brun. Spelar ingen roll att krämen kosta skjortan, fortfarande lika dåligt resultat. Tummen ner onödigt dyra produkter med dåligt resultat.
 
Jaja, hoppas ni får en fortsatt bra dag. Sätter mig och skriver ett bättre inlägg så fort jag kommer hem.
Ses snart, puss på er!
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Visa ditt hår!!!!! :DDDD

Svar: Lovar att göra det så fort det är fixat!❤️😊
stinaolssonz

Kommentera här: