Ett annorlunda morgoninlägg

Godmorgon allihop! Detta är faktiskt ett vanligt tidsinställt inlägg för jag ligger nog och sover nu. 
Nu när jag skriver det här är klockan lite efter 5 på morgonen och jag är väl sådär lagomt pigg. Ligger sist vaken och kollar klart på Taken 2, dom andra har somnat men jag ger mig inte så lätt. 
Haft världens roligaste och mysigaste kväll med Julie & Julia, lite förvirrande jag vet. 
Stack och badade, hade tjejkväll med makeovers(hehe) och hög musik och kvällen avslutades med båda Taken-filmerna. Så jäkla bra var dom, såg nyss klart 2:an. Alltså när jag skriver det här så har jag nyss sett klart den.;)

Förlåt för tråkbloggning igår, hade det riktigt stressigt så hann inte med några updates. Förhoppningvis blir den här dagen lugnare, jag sa ju faktiskt att jag skulle bli bättre på att blogga så det är dags att jag blir det också. 
Lite svårt när mobilen är helt paj bara.
Idag ska jag inte göra annat än att umgås med Julia & Julie, sticka till stallet en kort sväng och sen blogga. En typical dag of my life helt enkelt. Och imorgon ska jag klippa mig! Åh lycka, ska ta med systemkameran och fota resultatet åt er.
Ha en bra Söndag nu, inte så mycket Söndagsångest direkt när man bara har 2 dagar kvar i skolan ;)
Förhoppningsvis vaknar jag snart, så vi hörs då. Puss på er!

Kommentarer:

1 Jossan:

Är det du själv som fotar dina bilder eller vem är det som fotar? Tex bilden i detta inlägg?

Och va heter du på ask?

Svar: Nej, det är min lillasyster faktiskt!:) Hon är bara 8, så vissa bilder blir inte jättebra men hon är duktig för sin ålder. Jag heter: stiinaaolsson på ask ;)
stinaolssonz

Kommentera här: