Godmorgon, godmoooorgon

Godmorgon loves, hoppas ni sovit gott. Själv sov jag som en stock, låg uppe till 3 som vanligt, haha. Såg på en av mina favoritkomedier, "The heat" för andra gången. Haha, så sjukt härlig film. Precis min humor. Har fortfarande inte släppt "The fault in our stars", så jag behövde en komedi för att mildra depressionen som jag genomgår efter filmen just nu. Jag sa ju att jag inte borde sett filmen, jag kan ju inte ens se Pocahontas utan att bli nedstämd i minst en vecka efteråt..

I allafall...idag ska jag till stallet och mocka, och goa Clara hänger självklart med. Underbart att ha sällskap i stallet, det kan bli rätt ensamt och efter några timmars mockning och städning.
Wanda ska ut på tur som vanligt, det blir en helt vanlig dag i stallet helt enkelt. Men skönt med såna dagar när man hängt med kompisar, firat midsommar, varit på fotbollscup osv under hela lovet. Jag älskar att bara ta det lugnt och gå in i rutiner, tyvärr suger jag på det..

Hoppas att ni får en riktigt bra dag i allafall, tänkte också bjuda på lite bilder från min och Claras mysiga kvällspromenad igår. Tycker om att bara gå ut och gå & prata om precis allt, det är lättare att föra konversationer då. Eller vad tycker ni? 
Vi ses snart allihop, puss! 
Jag verkar ha kul..


Och Clara med.

Vi vandrade omkring..

..fotade lite grann.
Kramade träd...
Och njöt av utsikten, rätt chill promenad va?

Kommentera här: