In case I don't se ya..good morning, good evening and good night

Godmorgon på er my loves! Hoppas ni sovit gott, jag har knappt sovit alls. Legat uppe till 3 och fixat med bloggen som vanligt och har flera tidsinställda fixade för idag, och så ska jag snart svara på frågestunden också. Change of plans, svaren på frågestunden kommer upp idag. Jag trodde inte jag skulle hinna svara på några frågor idag då jag skulle hem till en kompis, men det blev inställt så nu har jag hela dagen fri! 
Kommer ägna mig mycket åt bloggen såklart, men jag ska självklart till stallet också och rida min Wanda idag. Angående hästarna så har jag något väldigt sorgligt att berätta för er, satt uppe länge igår och skrev om det och grät en del. Inlägget kommer släppas imorgon, så jag hoppas att ni kikar in då med. Men för att slå det ur tankarna så försöker jag fokusera på bloggen och allt så mycket som möjligt. 
 
Och det funkar faktiskt, för hallå? Kan ni fatta hur sjukt det känns för mig att få skriva ut till flera tusen läsare, det är helt galet! Innan hade jag kanske 30-40 läsare om dagen och nu har jag haft nästan 2000 läsare bara idag. Kan ni förstå känslan att gå in på bloggen och mötas av flera kommentarer i inkorgen och statisk som går i taket? Vilken känsla.
Jag märker verkligen på mig själv hur eftertänksam jag blir med allt jag skriver nu, jag vill att vartenda ord ska vara meningsfullt och läsvärt. Skriver några ord och raderar, skriver igen och raderar tills jag är helt nöjd. 
Men jag måste komma ihåg att inte tappa bort mig själv i allt det här, det måste vara jag som skriver orden och jag vill att ni ska lära känna MIG som jag är. Jag tänker inte ändra på mig bara för att det är fler som läser, nono aldrig i livet. Men jag kommer däremot att leverera bättre bloggning, fler och med välskrivna inlägg. Jag måste höja ribban nu när jag har chansen att skriva ut till så många, det är dags att jag visar vad jag går för.
 
 Ni som läser får gärna lämna eran åsikt i kommentarsfältet, vad tycker ni om mina relativt långa morgoninlägg? Är det för mycket struntprat, vill ni att jag ska korta ner dom?
Vill gärna höra eran åsikt!
 Nu ska jag gå ner och äta frukost och svara på lite kommentarer.  Jag är fast besluten att svara på alla era kommentarer även om det betyder att jag måste sitta klistrad vid iPaden, och jag vet inte hur många gånger jag skrivit tack nu. Men det är det värt. 
Glöm inte att ställa frågor till frågestunden förresten. Ös in mer så ska ni få massor med svar under dagen! 
Ha en toppendag nu allihop, och glöm inte att kika in på bloggen för svar på frågestunden och annat läsvärt.
Ses snart, puss på er!
Haha, älskar den här bilden ❤️

Kommentarer:

1 Cornelia:

Hej. Jag älskar dina morgoninlägg:)

Svar: Vad kul, då fortsätter jag såhär med dom!:)
stinaolssonz

2 Annie:

Är så stolt över dig Stina 😘 hoppas du hamnar på topplistan för evigt, för det är du värd! Som du säger ibland, kärlek till dej! ❤️ <3

Kommentera här: