Måndag morgon, men det känns bra ändå.

Godmorgon allihop, sovit gott?
Igår var det tyst på bloggen, jag vet. Men jag hade bråttom hela eftermiddagen, Wanda skulle ridas och jag hade typ en timme på mig att göra det innan jag skulle in till stan för att se "The fault in our stars". Jag ångrar verkligen att jag såg den, verkligen. Inte för att det är en dålig film, den var faktiskt den bästa filmen jag sett i hela mitt liv och min nya favoritfilm. 
Jag ångrar det därför att jag inte klarar av att se såna filmer, det blir alldeles för mycket. Utan att försöka vara en spoiler så kan jag såga att den var otroligt sorglig och gripande och jag tål inte det. 
Jag är en person som lever mig in alldeles för mycket i filmer, förälskar mig i karaktärerna och mår otroligt dåligt efteråt. Både därför att filmen är sorglig, men också därför att jag önskar att det vore på riktigt, samtidigt som jag blir deprimerad av att sådana hemska saker får hända.
Jag kommer inte släppa den här filmen på flera månader, just sayin..

För att försöka att gå vidare till något annat så kan jag berätta vad jag, Malin och Klara sysselsatte oss med efter att vi kommit hem. 
Vi visste inte riktigt vad vi ville göra, men det slutade med att vi gick ut runt 11 och in mot stan. Stannade utanför en mack och bestämde oss för att göra som i  "The notebook" och helt enkelt lägga oss på vägen. (Det var knappt några bilar i närheten atm, så ni behöver inte oroa er.) Haha, vilken kick jag fick av att bara vara lite galen för en gångs skull.
Det kändes som att jag var med i en film och var sådär härligt spontan tills det kom en bil och jag blev livrädd. Haha, vad löjlig jag är ibland. 

Förresten, gissa vad...idag fyller Ellen år! Sort grattis till världens sötaste och roligaste lillasyster, saknar henne faktiskt lite här i hemma hos Klara. Ska hem och fira henne snart, men först ska jag, Klara och Malin umgås med några fler vänner innan jag sticker hem.
Updates och tidsinställda kommer som vanligt, det blir ett ganska djupt inlägg idag. Hoppas ni kommer gilla det. 
Nu vill jag bara äta frukost, är utsvulten. Hoppas att ni får en bra dag, så ses vi snart. Kram!
Du är en bra lillasyster, även fast du är skitjobbig ibland.❤️

Kommentera här: