Saker jag suger på vs saker jag äger på

Jag suger på att...
Konditionsträna, det är absolut det värsta jag vet. Styrketräna är myyycket roligare.

Jag äger på att....
Trösta och hjälpa, jag kommer inte ihåg hur många gånger jag tröstat och fixat jobbiga situationer åt mina vänner. Och jag har verkligen inget emot det, jag tycker om att finnas till hands och hjälpa till. 

Jag suger på att...
Hålla käften, jag är nästan aldrig tyst och pratar alldeles för högt. Jag tycker ärligt talat synd om folk som försöker föra konversationer med mig. 

Jag äger på att...
Fixa hår, men det tar väldigt lång tid..

Jag suger på att...
Säga nej, jag kan inte säga nej om någon vill umgås eller om jag blir bjuden på något. Om jag t.ex är hemma hos någon och blir bjuden på fika eller mat så tvingar jag hellre i mig den än säger nej, jag får så himla dåligt samvete annars.

Jag äger på att...
Förstå hur andra tänker och känner och leva mig in i andras situation, därför så får jag jättelätt medkänsla för andra personer. Till och med personer jag hatar kan jag tycka lite synd om, även fast jag inte borde. 

Jag suger på att...
Tänka mig för, jag har väldigt dålig impulskontroll..

Jag äger på att...
Argumentera, brinner jag för något så finns det nästan inget man kan säga som jag inte har ett svar på. Folk blir jätteirriterade på det och det leder ofta till att många vill ge sig på mig, gärna flera samtidigt..

Jag suger på att...
Spela spel, jag förlorar i 9/10 fall. Men ni vet vad dom säger, otur i spel, tur i kärlek. Inte för att jag tycker det stämmer särskilt bra på mig men, haha.

Jag äger på att...
Ge allt, vill jag något så gör jag det till 110%

Jag suger på att...
Hantera stress, det slutar oftast med att jag springer omkring och skriker & gråter och är allmänt läskig. Och jag kan nästan aldrig koncentrera mig om jag är nervös.

Jag äger på att...
Plugga en dag innan ett prov och komma ihåg allt sen.😏

Jag suger på att...
Koncentrera mig om jag tycker något är ointressant. Tycker jag något är intressant kan jag sitta en hel dag med det non stop utan att bli rastlös eller distraherad, är det ointressant klarar jag knappt fem minuter. 

Jag äger på att...
Nu kommer jag inte på något mer.

Jag suger på att..
Mäta avstånd eller avgöra antal. Jag har ingen aning, verkligen ingen aning hur långt 50 meter är och kan verkligen inte uppskatta hur mycket något är om jag inte får räkna. 

Och så suger jag på att..
hålla ordning och strukturera upp saker, det är jag verkligen världelös på. Ni kan inte ens föreställa er hur världelös jag är på det, det är riktigt illa. 

Fast det gör inte så mycket att jag suger på allt som man egentligen behöver vara bra på i livet, jag får väl helt enkelt jobba på det och försöka uppskatta det jag är bra på. Som att fixa hår till exempel, inte för att det är särskilt praktiskt men ändå. 
Vad är suger ni/äger ni på? 
Tell me, jag vill veta. Det blir kul läsning, och ni kanske känner igen er i något jag suger/äger på? 
Kommentera gärna, kram på er! 

Kommentarer:

1 Molly Öberg:

soulmate eller? haha, känner igen mig gaanska /eller väldigt) mycket här. igen. haha.

Svar: Haha shit vad kul, har hittat min tvilling!;)
stinaolssonz

2 Fanny:

haha soulmate, alla punkter stämmer in på mig haha!

Svar: Haha, vi kanske är tvillingar?:')
stinaolssonz

3 Hanna:

Är precis som du när det gäller att tänka på andra och hjälpa vänner! Det är nog något jag brinner för,precis som du! Jättebra blogg förresten med en fin design :)

Svar: Vad kul, tack snälla!:)
stinaolssonz

4 Sarah:

Jag suger också på att hålla käften och tala normal ton i konversatioer, ångrar alltid det efter åt hahah

Svar: Skönt att jag inte är ensam då!:')
stinaolssonz

Kommentera här: