Shopping, shopping, shopping

Hej peeps! Har nyss lagt mig i soffan med iPaden i knät efter en dag på stan, dags att blogga! 
Det blev att jag stack in till stan och shoppade i allafall, och fick med mig några riktiga fynd hem. Bland annat en sjukt snygg pennkjol, istället för en klänning. Den var på rea, fick både den och en oversizekofta för bara 100 spänn var. Bra köp.
Ni ska få se bild på allt imorgon, ska gå ut och fota så fort jag bloggat klart här. 
Efter att jag shoppat klart gick jag tillsammans med lillsyrrorna och mamma till nån thairestaurang och åt buffe. Satt och pratade och hade allmänt mysigt, lyckad dag.
Åkte även förbi en kompis som jag glömt min mobilladdare hos, hade varit utan den i 2 dagar men det kändes som en evighet. Tänk vad beroende man blir egentligen. 

Imorgon är det ju alltså midsommar, och jag ser faktiskt inte fram emot det särskilt mycket. Själva firandet ska såklart bli kul, men det känns ångestfyllt att efter midsommar blir det bara mörkare och mörkare. Sen blir det kallare och sen är sommaren över och sen blir det höst och sen blir det vinter och det vill jag inte. :'(
Haha, vad fjantig jag är, men så känns det faktiskt. Jag har den känslan varje sommar, att snart är det slut. Även fast det gått bara 2 veckor av sommarlovet så känns det som att det snart är skola och tristess igen.
Är det bara jag som tänker så? Hoppas inte det...

I allafall... nu ska jag jag bara städa rummet, fota bilder inför morgondagen och träna resten av kvällen. Skulle stuckit till stallet idag, men det regnar så det bli nog senare i såfall. 

Vi ses under kvällen, puss!


Kommentarer:

1 Anonym:

Hur många besökare på bloggen har du varje dag?

Svar: Det brukar ligga på mellan 30-40 besökare per dag!:)
stinaolssonz

Kommentera här: