Svar på frågestunden #1

Vad är syftet med din blogg? Är du intresserad av ekonomiska frågor?
Syftet med min blogg är att göra skillnad och föra kampen mot orättvisor vidare, jag vill peppa människor och göra skillnad. Och så vill jag ha ett ställe där jag kan få göra min röst hörd och dela mina åsikter, bloggen är som en slags dagbok för mig fast offentlig.
Jag är inte särskilt intresserad av ekonomiska frågor, i såfall är jag mer intresserad av politik :)

Hur gammal är du? Har du någon pojkvän?
Jag är snart 14 år och nej jag har ingen pojkvän. Är singel sen ett lite tag tillbaka och är inte redo för något förhållande än.

Vilken är din favoritmascara? 
Den här, man får massor med volym utan klumpar och jag ääälskar den.

Vem är din bästa vän? 
Jag har många bästa vänner, ingen nämn ingen glömd ;)
Men det finns en person som alltid kommer ligga mig extra varmt om hjärtat som jag känt sen barnsben, min kära vän Siri. 
Älskar henne <3

Rider du?
Japp, jag rider och har gjort det sen jag var kanske 3-4 år.

Hur kommer du på vad du ska skriva om när det inte är vardagssaker?
Det där är en svår fråga, för jag har ganska svårt att komma på inlägg ibland. Men eftersom att jag är en person med ganska starka åsikter så kan jag börja skriva på lite vad som helst och sedan så kommer det upp nya tankar och åsikter ganska lätt. 
Men jag har lite standardinlägg jag brukar köra med när jag inte vet vad jag ska skriva, som typ veckans wanties eller frågestunder osv. Sedan så kan jag ta inspiration ifrån andra bloggar eller göra någon tag som t.ex #gettoknowmen:)

Vilka är dina familjemedlemmar?
Min familj består av mig, mina två lillasystrar Ellen och Alice och min mamma och pappa. Och så har vi världens sötaste katt som heter Mojje också.
Jag och min ena lillasyster Alice <3

När är det som absolut jobbigast att driva en blogg?
Åh, det är när man har bloggtorka och inte kan komma på något att skriva om. Eller när statistiken bara sjunker fast man gör sitt bästa, eller när man varit lat och inte bloggat och så ser man att det är massor som kikat in på bloggen. Dåligt samvete there is...

Vilka är dina intressen?
Förutom att blogga så rider jag och spelar basket på fritiden. Och jag går även på en estetisk skola vilket innebär mycket sång och dans med.:)
Bild från när jag och min skola satte upp musikalen Grease, vi hade publikrekord med över 380 pers den kvällen. Det var en av dom bästa upplevelserna i mitt liv.

Hoppas att ni blev nöjda med svaren, det kommer fler ikväll, puss på er!

Kommentarer:

1 Ellen M:

Åh, Ellen, vilket fint namn din lillasyster har... ;-)

Svar: Haha, ja visst är det ;)
stinaolssonz

2 Nathalie Hallberg:

Vill du komma in på horsespot?:)

3 Erika:

Min favorit mascara är Sephoras Outrageous Volume. Den är jättebra :)

Svar: Ok, jag får testa den då!;)
stinaolssonz

Kommentera här: