Love u all

Igår satte jag mig och skrev ett inlägg, rätt från hjärtat om vad jag tyckte om hatet mot Nellie Berntsson. Jag kämpade med orden och ville verkligen att folk skulle förstå. Jag hade ingen som helst förhoppning att någon skulle se det, eller uppmärksamma det. Jag skriver nästan alltid om mina åsikter på min blogg, och oftast så får jag lite respons och en enda kommentar kan göra min dag. 
Så jag publicerade inlägget imorse och tänkte inte mer på det, jag hoppades bara att någon skulle förstå och ta åt sig. 
Men en underbar människa som jag är evigt tacksam till tipsade Nellie om inlägget och det slutade med att Nellie faktiskt länkade det på sin blogg. Det var inte det jag var ute, efter men självklart gör det mig fantastiskt glad. 
 
Idag har varit en galen dag, kommentarer har strömmat in och statistiken har exploderat. Och det är klart att jag är överlycklig, klart att jag svävar på moln. Det är svårt för mig att hålla mig i styr när jag bara vill dansa och huvudet känns som en enda härlig röra. 
Men jag måste ta ner mig själv på jorden  och komma ihåg varför jag skrev inlägget som fått så stor uppmärksamhet idag. Jag skrev det därför att jag vill göra skillnad, jag skrev det därför att folk ska förstå att man inte kan ge sig på folk hur som helst via internet. 
Och jag vill inte få hybris nu och hålla på och prata om hur glad jag är att just Nellie Berntsson länkade inlägget.
Därför att det finns en anledning till att hon blev så berörd av inlägget. Och den anledningen är just det jag skrev om, Nellie är inte mer än människa. Hon blir också ledsen och sårad, och just nu har hon det inte lätt. Så jag tycker att alla som läser det här ska gå in på Nellies blogg eller instagram och lämna en schysst kommentar där, visa att ni bryr er.  
 (Nellies blogg hittar ni HÄR, och Nellies insta är: gonzanellie)
 För ord gör skillnad, inte bara hårda ord utan även snälla ord. Och jag tror att hon skulle uppskatta det. 
Jag har kämpat mot mobbning ända sen jag startade den här bloggen förra året, även fast jag kanske haft bara några läsare om dagen har jag kämpat med att säga ifrån och sätta ner foten. Och jag är väldigt glad att Nellie uppmärksammade mitt inlägg, inte bara för att det är Nellie, en person jag verkligen ser upp till. 
Utan för att det ger mig en möjlighet att fortsätta nå ut med min ord till ännu fler, att få fler att förstå att mobbning aldrig är ok någonstans. 
 
Det här ger mig motivation att kämpa ännu mer och lägga ännu mer tid på den här bloggen, även fast dem flesta som läser det här inlägget är Nellies läsare så hoppas jag att några av er stannar kvar. 
Tillsammans kan vi fortsätta kampen mot mobbning. 
Och Nellie, om du läser det här ska du veta att du är inte ensam. Det finns så många som bryr sig. Och ni som läser, ni är inte heller ensamma. Det finns alltid någon som bryr sig även fast man inte tror det, och man ska aldrig sluta kämpa emot även fast det finns människor som vill se en på botten. 
Vi är alla människor, och vi måste börja behandla varandra som det. Förstå att alla har känslor, alla bli sårade och alla går sönder ibland. 
Det är viktigt att ni kommer ihåg att man kan skada en annan människa så otroligt lätt, några få ord kan göra fruktansvärt ont. Men det viktigaste ni måste komma ihåg är att även om hårda ord också skadar, så är goda handlingar och snälla ord alltid starkare. 
Kärleken vinner över hatet, och så kommer det alltid vara.
 
Hoppas att ni alla vet att ni är speciella och underbara människor, och att jag är otroligt tacksam över all fin respons jag fått. Att få så mycket kärlek och uppmärksamhet på en gång känns väldigt stort och överrumplande för mig, men jag är fast besluten att hålla fötterna på jorden och inte få hybris över det här. 
Jag är bara väldigt tacksam gentemot Nellie som tog sig tid att skriva om mitt inlägg och Felicia som tipsade Nellie om mitt inlägg. Tack för att ni gjorde det möjligt för mig att nå ut med mina ord till så många. (Haha, det här börjar kännas lite som ett tacktal...men det spelar ingen roll.)
Och jag skickar massa styrkekramar till dig Nellie och hoppas att du snart mår bättre, det gör jag verkligen.
Massa kramar till alla som tagit sig tid att kommenterat och kikat in på bloggen idag, ni är underbara!❤️ 

Kommentarer:

1 Emma:

Fin du är! :)

Svar: Tack, det är säkert du med!:)
stinaolssonz

2 Sara:

Det var riktigt snällt och schysst av dig :) mycket kärlek till både dig och nellie <3

Svar: Tack, massa kärlek till dig med!<3
stinaolssonz

3 Johanna:

Fint och bra skrivet av dig i inlägget om Nellie ;)

Svar: Tack snälla, kul att du tycker så!:)
stinaolssonz

4 Nora Berg:

Men shit vilken brud, grym du e. WOW är ordet. Så mycket skit man både ser & hör på nätet varje dag, helt sjukt! Hade jag varit Nellie hade jag blivit så förbannat sinnesjukt lycklig. Att någon verkligen bryr sig, om mig. Det du skrev om att Nellie är människa som vem som helst är också så himla sant. Helt sjukt vilket bra inlägg. Du är guldvärd för detta Stina, att någon verkligen gör något åt det som alla tänker. Aldrig hört talats som dig förut, men verkligen en blogg jag kommer stanna kvar på & stötta i framgången. Love2U & stor kram

Svar: Nej herregud vad glad jag blir, så himla grym kommentar. Vad härligt att höra att du kommer stanna kvar, förhoppningsvis känner andra samma sak. Tack för att du tog dig tid och skrev denna kommentaren, bästa jag läst hittils. Massa kärlek till dig!❤️
stinaolssonz

5 Ebba Brolin:

Asså Stina jag kan inte säga mer än att du är GRYM. Du inspirerar mig och jag blir glad av att läsa dina inlägg. Älskar din blogg och jag kommer inte låtsas som att jag inte gör det bara för att.
Vad jag ser av dig både IRL och på bloggen visar endast bra - att du är sån fin person.
Massa kärlek till dig och hoppas att om du nån gång tycker illa om dig själv minns att det finns så många som tycker om dig.

Svar: Åh, snälla Ebba tack tack tack. Du är minst liks grym och alltid lika snäll och trevlig, helt underbart go. Tack för denna kommentaren, den var helt underbar!❤️
stinaolssonz

6 Robin:

Hittade hit genom att Nellie länkade så det är första gången jag besöker din blogg men måste säga att jag är helt jäkla mållös. Så jäkla bra skrivet i dina inlägg och att sådan som du gör stor skillnad i samhället. Att folk vågar tro mer på sig själva och att vi alla är unika och lika värdefulla. Det behövs sådana som du för att få en ändring i samhället, för det finns inte många som vågar stå upp för sig så som du gör. Du är grym!!

Svar: Åh, vad glad jag blev av den här kommentaren. Tack så jättemycket, du är ju helt underbar. Kärlek i massor till dig!❤️
stinaolssonz

7 Mohammedi's | Art, model & designer:

Grym är du. Bra skrivet!

Svar: Tack snälla, vilken snygg blogg du hade förresten!
stinaolssonz

8 Elin:

Wiiieee äntligen en människa som tänker likadant som mig! ;) Sjukt starkt av dig att skriva så här utan att bry dig om att du kanske får hat. Jag hittade bloggen genom Nellie som många ovan, men jag kommer utan tvekan kolla in här fler gånger.

Jättebra gjort av dig, tänk om alla människor var som dig! Då skulle världen se annorlunda ut...

Svar: Tack snälla, vad härligt att det är fler som tänker som jag! Kram på dig!<3
stinaolssonz

9 Clara W:

Gud va bra skrivet Stina, ditt inlägg var såå starkt och hoppas verkligen att alla förstår och att det når ut till alla de som hatar på folk och så att iaf några utav dom förstår. Ditt inlägg var jätte bra!! Och visar tecken på att du er en sjukt bra människa, bara pratat med dig vid några få tillfällen, och märker på dig vilken fin person du är:) kramar till dig Stina <3

Svar: Nej vad glad jag blir att du känner så, du verkar också som en supergo tjej och är alltid lika trevlig när man träffar dig. Tack så mycket, kram!<3
stinaolssonz

10 Elsa:

Äntligen någon som skriver ett riktigt läsvärdigt inlägg om dethär du och Nellie skulle bli ett riktigt bra team om att jobba mot mobbing! Gick in hör för att Nellie länkade din blogg och jag kommer definitivt följa din blogg i fortsättningen! Love it! 💗<3 puss

Svar: Tack snälla, stor kram till dig!
stinaolssonz

11 Felicia:

Asså guuuud, vilken fin text du skrivet blev tårögd av den har aldrig sett denna blogg förut men tänker börja läsa den för du verkar vara en grym tjej❤️💕👌👍😊😉☺️

Svar: Aww tack snälla, puss på dig!😘❤️
stinaolssonz

12 Emilia :

Åååh, du är så fin, OMG dör här hihihi❤️ Okej nej skoja haha men aa
För det första: du. Jag. Bio. Nu. Snart är du ju jättekänd och kan väl inte ens gå runt i stan liksom, inte kul:(
För det andra: JAG VISSTE ATT DU SKULLE BLI STOR!! Fast jag sa det typ lite försent hehe, men aja...
För det tredje: älskar dig babee, ska börja följa den här himla bloggen nu haha❤️ Älskipälski❤️❤️

Svar: Haha, du är fin Emilia! Självklart, men jag är ju inte direkt känd haha.mölskar dig också gosi, nu måste vi verkligen ses snart!❤️❤️
stinaolssonz

13 Jennifer Becker:

Du gjorde min dag, var så trött somnade runt 4 och ville inte vakna, så jag sov väldigt länge idag, tills mina bröder kom och väckte mig😒 då blev det en dålig början på en dag för mig, sen kollade jag din blogg och du gjorde verkligen min dag stina❤️ Massa kärlek till dig gumman💋

Svar: Aww tack gosi, är bara glad att jag kunde muntra upp dig!😘
stinaolssonz

Kommentera här: