Trött morgon

Godmorgon gosisar! Ligger och halvsover i sängen atm, är sjukt trött och skulle helst bara vilja somna om. Men nej, måste gå upp nu, åtminstone om en liten stund. Ska till Klara runt halv tolv, så måste vara iordning innan dess.
Idag är det sjukt deprimerande väder, grått & tråkigt ute och hyfsat kallt. Blä. Men jag får försöka hålla humöret uppe i allafall, det kommer bli en härlig dag ändå. Ska ju på cup och träffa massa folk idag.
 
Kan fortfarande inte riktigt fatta det, det är sommarlov! Shit, ingen skola på flera veckor. Jag kan göra vad jag vill, jag är fri! Tror verkligen att detta kommer bli ett av dom härligaste sommarloven jag haft på länge, har planerat in sååå mycket roligt- det kommer bli underbart.
Och det bästa är att ni får hänga med också, statistiken sköt verkligen i taket när det blev sommarlov och med det som start kunde jag inte fått en bättre början på sommarlovet. 
Men det finns en sak som tynger mig, nåt som legat och och skavt i tankarna länge och igår blev det plötsligt så verkligt. 
Ni ska få veta snart, måste bara samla tankarna först..
 
Nu så måste jag ta mig upp ur sängen, äta frukost och packa innan jag sticker till Klara. Vi tänkte göra oss i ordning tillsammans innan vi sticker och kollar på cupen, tjejigt på högsta nivå ;)
Ses snart, puss!
Gissa vem som fyllde år igår förresten?(Det står på tårtan) Nu är alltså inte Tanza ett föl längre utan en åring, herregud vad tiden går fort. 

Hon var ju såhär liten alldeles nyss?

Kommentera här: