Underbar helg

Hej peeps!
Ligger nu uppkrupen i sängen efter den härligaste helgen på länge. Haft så otroligt roligt, och längtar redan till nästa år. 
I 3 dagar i rad har jag kollat på fotboll, lärt känna nytt folk och spanat på killar. Massor med goa killar som hälsade, började prata och bad om nummer. Haha, hur kul är det inte med folk som kommer fram och hälsar? Massa norska killar var där, förstod inte så mycket av vad de sa, men dom var himla söta.
Igårkväll kom vi in på ett disco som egentligen bara var för spelare(ojoj Stina, badass), och det var roligaste kvällen på länge. Dansade, skrattade och pratade & gick därifrån med massa nya nummer i mobilen. 
Helt underbart sköna killar och tjejer var där, det blev roliga konversationer och man kände igen massor på cupen idag.
Det var mycket som hände den kvällen, men det är jag lite hemlighetsfull om. Dessutom ska inte min blogg handla om när jag haffar killar, haha. 
 
Nog om det, förlåt för att jag varit så frånvarande i min inlägg på sistone. Haft annat i tankarna under cupen. Ibland kan det vara skönt att bara hänga med kompisar och spana på killar som en normal tonåring och inte sitta med mobilen i handen & blogga hela tiden. När man är helt uppe i att blogga, kolla statistik och analysera så glömmer man lätt bort att det finns nåt annat som heter "slappna av" också.;)
Men jag tänker bli bättre på det från och med nu, tror faktiskt att den kan hjälpa mig med bloggen. Man får mer motivation om allt inte handlar om bloggen hela tiden, måste hitta nån slags balans. 
 
...Nu är det back 2 reality. Kommer sitta med bloggen resten av kvällen och tokblogga, dags att få fart på bloggandet igen!
Imorgon sticker jag till gymmet, och sen ska jag rida. En helt vanlig dag i mitt liv helt enkelt.
Vad har ni haft för er den här helgen? Kommentera gärna, puss!
 

Kommentera här: