Veckans wanties

Detta är ett litet nytt koncept jag tänkte börja med, "Veckans wanties". Det är precis vad det verkar och jag hoppas ni kommer gilla det, låt mig veta i kommentarerna annars.
Denna veckans wanties kommer från gillyhicks.com, har tjatat om den här sidan några gånger redan men jag verkligen älskar den. 
Det är ett märke  som samarbetar med Hollister om jag nu förstått det rätt, men personligen gillar jag deras kläder bättre. Dom har en stor rea nu så jag tänkte passa på att klicka hem några plagg, dessa ligger redan i min kundvagn:

Åh, älskar linnen med spets och öppen rygg som dessa linnen. Det är sommar på hög nivå.
Ville även ha en ny skjorta, och tyckte denna var riktigt söt. Älskar färgen och mönstret, hur gullig är den inte?
Gillar verkligen v-ringade tröjor och t-shirtar då jag tycker att jag passar bäst i det. Den här var riktigt snygg då den dessutom har spets på ärmarna, alla vet ju att spets är min grej.😏
Den ser svart ut, men enligt gillyhicks hemsida ska den vara marinblå. Så vi kör på det.
Och till sist så tänker jag klicka hem dom här ursnygga, rosa shortsen. Så fort jag går in på gillyhicks hemsida så blir jag plötligt jättesugen på att beställa hem massa mys och träningskläder, och dom här shortsen kan man inte säga nej till. Troligtvis kommer jag ha dom överallt, hela tiden. 

Jag tycker verkligen ni ska ta en titt på gillyhicks.com, riktigt snyg sida som jag velat beställa från länge. Den enda nackdelen är väl att frakten kostar 20 dollar, vilket känns lite onödigt. Men man kan ju beställa tillsammans med en kompis och dela på frakten, och vad jag hört så har väl Hollister ännu dyrare frakt sååå...

Hoppas ni gillade inlägget i allafall, det kommer ännu ett tidsinställt lite senare. Vi ses då, puss!

Kommentera här: