Long time no see

Hej på er allihop! Det var verkligen längesen vi hördes senast, över ett år närmare bestämt. Som ni nog förstått så har jag slutat blogga, dock så vet jag att vissa av er fortfarande besöker bloggen. Det känns som att bloggen inte riktigt fick något ordentligt avslut, plötsligt la jag bara av. Därför tänkte jag i dethär inlägget passa på att be lite om ursäkt för det, samt skriva mitt eventuellt sista inlägg på denhär bloggen. Wow, det kändes inte bra att skriva haha. 
Jag tänkte det kanske vore kul att ge er lite uppdate om vad som hänt i mitt liv sen vi sågs senast, om någon av er ens läser dethär inlägget vill säga.
Jag har klarat mig genom 8:an och nu påbörjat 9:an. Jag har valt att lägga av med fiolen och rider knappt någonting längre, istället fokuserar jag mycket på skolan. Jag är fortfarande i stallet varje helg, men under veckorna pluggar jag istället. Nästa år kommer jag börja gymnasiet och gå natur, vilket är en ganska slitig linje. Men jag vet att jag kan klara det, om jag gör mitt bästa. 
Under vardagarna umgås jag mycket med vänner, fikar och umgås med min pojkvän. (Japp, jag har en pojkvän nu hihi) 
Jag har börjat dansa och inom mig växer även en liten dröm om att kunna satsa på sången någon gång i framtiden. När jag hade bloggen så skrev jag inte så mycket om att jag tycker om att sjunga, men sången har funnits där hela tiden. Dock var det inte för än under 8:an som jag verkligen insåg att det är något jag vill fortsätta hålla på med. 
Hmm, vad händer mer då? Jag har förändrats mycket såklart, men hur det gått till kan jag inte riktigt förklara, haha. Jag har faktiskt mått väldigt bra sedan jag slutade med bloggen, sommaren efter att jag slutade var ganska jobbig men när jag började 8:an vände det. Nu har jag börjat 9:an och känner mig lite vilsen, jag vet inte riktigt vad jag vill hålla på med och jag står inför flera val som skrämmer mig en aning. Mycket frågor som snurrar mitt huvud och saker känns... Sådär. Men jag har mina vänner, min pojkvän och massor av fina människor runt mig. Och så länge jag har dom, spelar allt annat inte så stor roll egentligen. 
 Men visst känner jag en viss saknad, en viss tomhet efter att ha slutat med bloggen som var en sån otroligt stor del av mitt liv. Och jag kan inte lova att dethär är mitt sista inlägg, därför att jag saknar det mer och mer. Jag vill ha ett mål igen, något att fokusera på och sträva efter. Jag saknar framför allt er, mina läsare. Om ni bara visste hur mycket ni har betytt för mig, hur mycket ni hjälpt mig. Jag är så otroligt tacksam för den tid jag fått med er och vem vet, kanske det blir mer.
I vilket fall vill jag att ni ska veta att jag älskar er, och att jag tänker på er ofta. Ni är så fantastiska, och jag hoppas att ni alla mår bra.
Oavsett om jag fortsätter blogga eller inte, så kommer ni alltid att vara min älsklingar! 


Lite bilder jag tagit sedan vi sågs senast, mycket har hänt som ni ser! 

Kommentera här: