Bitch is back, again..

Hej på er, hur mår ni? Jag hoppas ni alla mår bra och att ni inte har allt för mycket ångest över att sommarlovet snart är slut. Jag själv fyller år samma dag som skolan börjar varje år, så det är åtminstone en tröst. Tyvärr gör det min födelsedag en aning deprimerande, haha. 
Jag är alltså tillbaka på bloggen nu, och shit vad jag är taggad. Det har varit ett skitsommarlov, verkligen. Jag har varit ledsen och orolig, fällt några tårar  och självkänslan har inte varit vad den brukar vara. Det där var en underdrift, den har varit på botten rent ut sagt. OCH JAG HAR SAKNAT BLOGGEN.
Jag tänker inte berätta varför, det är inte så viktigt och jag vill helst bara lägga den här sommaren bakom mig. Men jag har lärt mig en sak, utan bloggen så är jag inte Stina. Att blogga och skriva är min grej, det ger mig självförtroende och när allt är jobbigt så har jag alltid bloggen att luta mig mot. 
Jag har världens mest fantastiska läsare, som stannar kvar även när jag inte bloggar och jag är så tacksam för att jag har er. Jag är tacksam över att den här sommaren snart är över och jag är tacksam över att jag kommer gå klokare och starkare ur det här. Som jag alltid säger, shit happens och allt skulle kunna varit så mycket värre. 
Så jag hoppas att ni hänger med i höst, jag vet vad jag vill nu och jag är säkrare än någonsin på att blogga är något jag vill fortsätta med.
 
Jag kommer nog att göra lite ändringar här på bloggen, mer välskrivna och längre inlägg med bättre bilder. Det kan leda till att ni får lite färre inlägg, men jag lovar att dom kommer bli BÄTTRE. Just nu är min mobil totalt paj, så jag kommer inte kunna uppdatera er som vanligt. Men förhoppningsvis får jag en ny i födelsedagspresent och då kommer det mesta bli som vanligt igen. 
Tyvärr är jag ingen hurtig människa som får massor med saker gjort jämt, mitt liv är inte särskilt spännande och jag gör inte så mycket på dagarna. Det är sanningen, och nu under åttan kommer jag lägga mycket mer fokus på skolan så det kommer bli mycket plugg vilket inte är så intressant att läsa om. Därför kommer jag nog skriva lite mindre om vad jag gör på dagarna.
Men den goda nyheten är att då kommer jag ha mer tid till outfitinlägg, åsiktsinlägg osv. Ärligt talat tycker jag själv att det mest ointressanta som finns är att läsa blogginlägg som bara handlar om vad folk gör på dagarna, så jag tror att detta är en bra förändring. Det är så jag vill ha bloggen, utan massa trams om vad jag åt till frukost, haha. 
Något annat jag kommer behöva förändra är designen på min blogg som är helt fucked up enligt mig, och själv är jag skitdålig på alla dessa koder som man ska mixtra med för att få en bra design. Så om någon av er läser detta och vet hur man designar en blogg och vill synas på min blogg så får ni gärna höra av er via mail: stina.olsson1@icloud.com
Jag kan även tänka mig att betala om ni är duktiga på det ni gör och ger ett rimligt pris :)
 
I början nu kommer det vara lite svårt för mig att blogga då vi kommer ha ett läger de första dagarna av skolan och jag kommer inte ha tillgång till internet eller en dator att skriva på. Så ha tålamod, jag behöver ta lite nya bilder till bloggen innan jag kommer igång och det kommer vara en lång väg tillbaka till min lilla bloggbubbla efter det här sommarlovet. Men det som tar lång tid att bygga upp är svårt att bryta ner, eller nåt sånt..
Jag hoppas att ni haft ett underbart sommarlov och att ni hänger med mig in i hösten. Jag kommer behöva jobba på min självkänsla, och skolan kommer nog vara värre än någonsin då jag hört att åttan är det jobbigaste året. Men jag har er, och mina vänner, och min familj och jag är lyckligt lottad även fast jag åkt på några nitar. I fortsättningen ska jag ta hand om mig själv och vara lite en lite klokare Stina. 
Och jag vill inte skapa drama, jag vill inte prata om det som hänt under sommaren heller just nu. Jag vill bara vara glad och se framåt. 
Hoppas att ni stannar kvar här på bloggen och följer med mig in i ett nytt, bättre kapitel av mitt liv. 
Glöm inte att ni är underbara och att jag älskar er allihop, kram!
 

Kommentarer:

1 Felicia :

Saknat dig från bloggen <3

Svar: Har saknat dig och alla mina läsare med <3
stinaolssonz

2 Anonym:

Stay Strong! Du vet att dina bloggläsare älskar dig! ❤️

3 Lovisa Magnusson:

Åh härligt att du är tillbaka :D

4 Elsa:

Roligt att du är tillbaka!! Kommer definitivt att stanna! Du har en så underbar blogg!!❤️

5 Clara J:

Ja! Så kul att du börjat igen.Har varit inne på din blogg varje dag fast du inte har bloggat.Jag kommer självklart stanna och läsa din underbara blogg.Du är så grym! <3 :) kram

Kommentera här: