Godmorgon på riktigt

Godmorgon på er allihop, sitter just nu och bloggar från iPaden i min säng. En helt vanlig morgon helt enkelt, känns skönt att vara tillbaka med bloggen efter allt krångel och bara köra på som vanligt. Dagens morgoninlägg blev dock lite sent då jag som vanligt inte lyckades vakna när alarmet gick utan typ stängde av det i någon slags dimma och sen somnade om. Men bättre sent än aldrig. 
Idag ska jag spendera dagen i stallet, men först umgås med kusinera som åker hem idag. Det är så mysigt att ha dom här, ska bli tråkigt när dom åker. 
Men, nu måste jag faktiskt upp och äta frukost. Inlägg är fixade idag som vanligt, det blir ett ganska deep inlägg. Kände mig väldigt djup igår efter att jag läst "Tusen gånger starkare",alltså shit vilken fantastisk bok. Den sätter så bra ord på hur ungdomar funkar, uppdelningar, olika statusar och alla de orättvisor som ingen lägger märke till därför att vi är så himla vana. 
Jag känner igen mig i tjejen i boken, jag är väldigt lik henne på ett sätt. Lägger märke till saker ingen annan lägger märke till och gör små betraktelser ingen annan gör, det kan dock göra folk ganska irriterade, haha.

Hoppas ni får en bra dag loves, så hörs vi sen. Nu ska jag ner och äta frukost tillsammans med resten av familjen, sista frukosten med kusinerna innan dom åker hem. 
Ses snart, puss!
Ni får ursäkta tråkiga bilder, lider av bildbrist atm.

Kommentarer:

1 Aliz:

Jag skulle gärna vilje kika med dig!Och bwt dina bilder är super fina!Så sommrigt härliga!

Svar: Tack snälla, det är bara att skriva! stiinaaolsson
stinaolssonz

Kommentera här: