Är vaken, eller?

Godmorgon allihop! Just nu ligger jag säkert och sover, ska inte upp förrän om en timme. Detta är alltså ett tidsinställt inlägg då det blev riktigt sent igår, orkar verkligen inte gå upp halvt 10 när klockan blev typ halv 4. Vi hade en jättehärlig kväll, med massa skratt. Speciellt när vi spelade in svaren på frågestunden, varken Klara eller Malin kunde hålla tyst och jag fick ta om flera gånger.
Sen facerapade, snaprapade och instarapade Klara mig. Så nu tror folk att jag älskar porr och att jag vill att alla som är intresserade ska ringa mig...

...i allafall... idag åker vi ner och kollar på mer fotboll och träffar mer folk, ska bli riktigt kul. En punkt på sommarlistan var ju att jag skulle lära känna lite nytt folk, så snart kan jag väl checka av det med. Guldstjärna till mig eller vad tycker ni?;)
 Nu ligger svaren på frågestunden uppe förresten, så ni får kolla in det. Började med att ladda upp videon på videofyme och tänkte sen dela den till mitt Youtubekonto och även här på bloggen, men det blev massa strul så jag får helt enkelt berätta idag att videon ligger uppe på videofyme och att ni kan se den på min kanal där: stinaolssonz 
 
Ha det så bra, så hörs vi när jag vaknat. Nu måste jag verkligen sova, alltså nu när jag skriver det här. Klockan är snart halv 5, haha. 
Ses snart, puss!

Kommentera här: