galenskaper

Godmorgon allihop! Hoppas ni sovit gott, jag har inte sovit alls. Har legat uppe och kollat på game of thrones, bloggat och gjort lite allt möjligt hela natten. Eftersom jag sov till halv 4 igår så kändes det inte direkt nödvändigt att sova sen. Gick ner i köket runt 8 imorse när pappa var påväg till jobbet och ba: Hej, pappa. Jag har inte sovit inatt!:)
Sen skrattade jag lite hysteriskt och gick upp igen, märks att jag inte sovit något inatt.
Konstigt nog känner jag mig piggare än någonsin. Haha, välkommen till Stinas fabulösa liv. Här spenderas dagarna i sängen och nätterna framför iPaden.
 
Hoppas att ni mår bra i allafall. Idag har jag laddat bloggen med tidsinställda som kommer upp under dagen. Har massor med färdigskrivna inlägg i mitt utkast som bara väntar på att publicerarad, åh vilken känsla.
Idag ska jag mocka och tillbringa all min tid i stallet, och ikväll blir det tjejkväll med mina girls. Ska bli hur kul som helst och ser verkligen fram emot det. Vi har inte träffats under hela sommarlovet så det här behövdes verkligen. 
 
Känns som att jag börjar få ordning på mitt liv som har varit minst sagt kaosartat på sistone, vänt på dygnet och varit allmänt crazy på sista tiden. Antar att jag behövde skaka av mig allt som hade med skolan att göra. Fast hur crazy är det egentligen inte att ligga upp hela natten och blogga? Ok, jag är nog fortfarande galen.
Men vad är livet utan lite galenskaper? Något kul ska man väl ha. Om man tänker vara upp sent, varför inte ta det ett steg längre och inte sova alls?
Lagom är INTE bäst, inte vad det gäller sömn iallafall. Det ska vara massor eller ingen alls, annars blir det tråkigt.
 
Haha, ni märker ju på mig hur trött jag är egentligen.  Hoppas att ni får en bra dag i allafall så ses vi snart om jag inte svimmat eller nåt.
Se ya later alligator!


Kommentera här: