Godmorgon...

...och godnatt typ. Är sjukt trött denna morgon, jag måste verkligen sluta ligga uppe och blogga till halv 4 på morgonen...inte bra. Men det är alltid så mycket lättare att skriva och komm på saker att skriva om mitt på natten. Fråga mig inte varför, det bara är så. Jag är en riktig nattuggla helt enkelt. 

I allafall, idag är det midsommar, wooopa! Det känns ok att längta efter själva firandet nu då faktumet att vi snart går in i mörkare tider är oundvikligt nu. Idag är det den ljusaste dagen på hela året, och det är lika bra jag njuter av den.
Idag har jag en fullspäckad dag framför mig. Så fort jag bloggat klart sticker jag till stallet och mockar, och kommer nog vara där hela dagen. 
Jag ska mocka och ut med 2 hästar, och hinner jag ska jag fortsätta med mitt sommarjobb som ni vet är att skura boxar. Det är inte särskilt roligt och jag har gjort det säkert 100 gånger förut, men får man betalt så är det ok.;)

Så fort jag är klar i stallet ska jag hem och göra mig iordning, duscha, fixa mig och fota bilder av min midsommaroutfit som faktiskt inte blir en klänning. 
Sen åker jag och firar midsommar! 
Vi kommer fira hos några grannar(grannar och grannar, det tar en stund att gå till dom..) som alltid brukar bjuda in flera andra familjer till knytkalas. 
Det brukar bli väldigt mysigt, och jag träffar alltid några vänner där.

Nu ska jag upp och äta frukost och sen skynda mig till stallet. Det kommer upp ett tidsinställt inlägg under dagen, som jag tror att ni kommer gilla. Det är lite annorlunda, men nog ganska rolig läsning kan jag tänka mig. 
Hoppas att ni får ett bra midsommarfirande så hörs vi snart, puss på er!
Ooopsi, gammal bild....still cute though ;)

Kommentera här: