Min sommargarderob

Tänkte lite berätta för er hur jag tänker kring min sommargarderob. Brukar typ alltid göra en plan för varje årstid, haha. I sommar så har jag dessutom bästa sommarjobbet, så pengarna kommer ba rulla in.;)
Hope you'll like it.
 
*I sommar tänker jag investera i plagg som jag vet att jag kommer gilla om ett halvår också, inget får ligga och skräpa i garderoben. Så enkla plagg som sitter bra och jag verkligen trivs i, som är lätta att matcha och sitter snyggt. 
 
*Tänker bara, bara köpa plagg som sitter snyggt på mig och jag trivs i. Jag har sååå många jättesnygga plagg som jag inte har på mig bara därför att jag inte trivs i dom, så nej. Vet nu vad jag passar och inte passar i, och tänker hålla mig till det. 
 
*Måste verkligen investera i nya snygga basplagg som är lätta att matcha, speciellt toppar. Har så mycket som fattas i garderoben och det stör mig nåt otroligt när jag ska välja outfits på morgonen. 
 
*Planera in shoppingen så att jag kan spendera pengar i lugn och ro, så slipper jag hetsshoppa och ångra mig efteråt.
 
*Innan jag köper ett plagg så måste jag tänka igenom typ 3 outfits som det passar med så slipper jag att det ligger och skräpar i garderoben. 
 
*Prioritera vad jag bör lägga mer eller mindre pengar på. Kanske inte köpa en t-shirt för typ 500 spänn och knappt använda den sen. Kommer lägga mer pengar på jeans, hoodies, skor och sånt jag kan använda året om. 
 
*Köpa vissa saker billigt så har jag råd att köpa andra saker dyrt. Funderar på att spara ihop till en Michael Kors väska eller en ny kamera, om jag orkar...
 
I sommar så vill jag klä mig i ljusa färger, avslappnat och classy med långa koftor och maxiklänningar låter väl chill? Måste investera i massor med underdelar, kjolar, shorts, jeans, u name it. Har knappt några sommakläder då jag tycker mycket bättre om att handla vinterkläder, men det vet ni redan.
Här har ni i allafall ett kollage som föreställer min drömoutfit atm. Gillar den skarpt.
Hur ser eran sommargarderob ut? Kommentera gärna, puss!


 

Kommentarer:

1 Anonym:

Vad är ditt sommarjobb ?❤️

Svar: Jag svarar på det i ett inlägg, så håll utkik!😊❤️
stinaolssonz

2 Anonym:

Va haru för sommarjobb finaste <3 ?

Svar: Jag svarar på det i ett inlägg sötnos, så håll utkik!😊❤️
stinaolssonz

3 Anonym:

Vart ska du sommarjobba? :)<3

Svar: Jag svarar på det i ett inlägg, så håll utkik!😊❤️
stinaolssonz

Kommentera här: