Sommardofter

Nu är ju sommarlovet liksom runt hörnet, och man få ge sig ut på stranden, gå på stan och shoppa och man får spana efter boys.;) (Om man gillar boys vill säga) 
Men guess what? Jag har typ 4 parfymer varav 2 kostade 30 spänn hemma och man vill ju lukta gott, så det är dags att jag beställer lite sommardofter. 

Har aldrig köpt särskilt mycket parfymer, kanske därför att jag är så himla kräsen med vad jag gillar och därför så känns typ inget värt att lägga pengar på. Men på sistone så har jag verkligen längtat efter nya parfymer, så nu satte jag mig och letade upp lite sommardofter. 

Coconut passion och även Vanilla lace har alltid varit mina favoriter från Victorias secret, men har aldrig orkat lägga pengar på att köpa mig någon av dom. Men nu ska det faktiskt bli av, vad passar bättre till sommaren än cocosnöt? 
Om man vill lukta lite mindre sött(till skillnad från mig), så tycker jag verkligen att Clean skin är en bra doft. Den luktar fräscht och diskret, och är väl typ den enda parfymen från Clean som inte luktar tvättmedel..
Förstår inte riktigt beskrivningen av den dock.
Friska noter av honungsmelon och lotusblommor blandar sig med luftiga ackord, som möts upp av daggiga blomblad och blåa rosor. I basen ligger krämig vanilj och varm, sensuell amber och mysk.
Säg vad den luktar bara för guds skull..

Den här bodymisten både luktar gott och kostar inte särskilt mycket, väldigt somrig doft med hallon också. Den luktar verkligen sött och fräscht och jag älskar den. ❤️
Sist tänkte jag rekommendera Escadas Rockin Rio, har inte luktat på den(jag vet det är konstigt) men har den i en body lotion och den luktar underbart. Kan tänka mig att parfymen luktar ännu bättre.
Kan inte riktigt förklara doften mer än att den luktar sött och somrigt. Såhär beskrev dom den på Lyko.se

Rockin Rio - är inspirerad av den ultimata semestercocktailen - Pina Colada. Föreställ dig en levande och glamorös bar längs Rios stränder - där de vackra och solbrända människorna beundrar varandra med sina böljande hår och färgstarka personligheter. De Brasilianska sambatrumslagen hörs avlägset i bakgrunden som successivt ökar i intensitet i takt med att natten närmar sig. Den heta dagen går mot sitt slut och avslöjar Rios sanna intensitet och den glamorösa och passionerade andan som finns där dag efter dag.
Det sa ju ingenting om doften men ok, haha förstår mig inte på dom här löjligt romantiska beskrivningarna.

Hoppas att ni gillade inlägget i alla fall, puss på er!

Kommentera här: