Vad tycker du om Nellie Berntsson?

Nellie Berntsson, vad är det med henne som gör folk så otroligt upprörda? Vad är det med henne som gör att människor känner ett behov av att hata, trycka ner och kränka? Är det att hon vågar visa upp sig i bikini? Att hon inte tar bullshit och vågar stå för sina åsikter? Att hon sticker ut, är lite före sin tid och är mogen för sin ålder? Vet ni vad, ingen av dem sakerna ger någon anledning att hata på henne eller någon annan.  
Nu la hon nyligen ut en bild på sig själv i bikini, och fick över 1000 kommentarer på den bilden varar säkert hälften var negativa. Hur tror ni det känns att få 500 elaka kommentarer riktade mot sig? Det är tufft och jag tror inte att någon av dem som hatar på Nellie skulle klara av ens en dag i hennes skor. Skulle någon av dem klara av dödshot, kränkningar, sexistiska kommentarer och att bli uthängd på flera sociala medier? 
Jag tvivlar på det, så varför utsätter man någon för något man inte ens skulle klara av själ?. Vad får någon att tro att den personen har rätten att bedöma och bestämma vad som är rätt och fel, bestämma hur någon annan bör tänka och göra? Sköt erat eget istället och lägg er inte i vad Nellie eller någon annan offentlig eller okänd person gör. 

Därför att bakom varje offentlig person finns en människa, lika skör och mänsklig som er. En person av kött och blod, med ett hjärta som pumpar och känslor lika starka som någon annans. 
Många försvarar sig med att Nellie är en offentlig person och därför får man ta lite skit. Det stämmer inte, hon har inte VALT att bli uthängd och kränkt. Ingen skulle någonsin välja det. Jag vet att jag vill bli en offentlig person och nå ut till många många människor med mina ord, och jag vet att om jag skulle lyckas så skulle jag också få ta skit. 
Men det känns inte riktigt verkligt, jag tor inte att någon kan förstå hur det känns att få våg efter våg av hat kastad mot sig förrän man står mitt uppe i det. Tror ni att innan Nellie blev en offentlig person, att hon visste om hur mycket hon skulle behöva stå ut med? Att hon visste att hon skulle få både vuxna och barn efter sig, att hon skulle få sitt hjärta krossat flera gånger om och att människor skulle vända henne ryggen? Det tror inte jag.

Låt oss se det i ett större perspektiv, tror ni att någon känd eller offentlig person VALT att få stå ut med hat kastat mot sig varje dag. Ingen av oss som inte varit med om det kan föreställa sig vad offentliga personer får stå ut med. 
Bakom kulisserna pågår mer ån ni tror, och det är inte OK att hata på någon därför att den är känd och att många andra redan gör det. För jag tror inte att ord gör mindre ont för att man är känd eller lever det till synes "perfekta livet", ord gör inte mindre ont för att man är snygg eller rik eller känd. 
Det är fortfarande ord och dom gör fortfarande ont, om inte ondare när man knappt kan försvara sig utan att få ännu en våg med hat kastad mot sig. När man förväntas stå över hatet och inte hugga tillbaka när människor ständigt sticker och river och hugger mot en, för gör man det är man "Precis lika dålig själv" och det är faktiskt minsann synd om dom man ger igen på. Tro inte att kändisar är några slags övermänniskor, och tro inte att det är ok att hugga mot någon bara för att den inte hugger tillbaka. 

Och för guds skull låt Nellie ha sitt förhållande ifred, alla fooers som hysteriskt kommenterar och hotar på Nellies insta därför att ni tror det är Omar. Låt henne vara kär, låt Nellie vara tonåring. Det spelar ingen roll vem hennes kille är, så länge hon är lycklig.  All kärlek är bra kärlek, och varför ska inte Nellie ha samma rätt till att vara kär och älska någon som någon annan tonårstjej? Är inte hennes kärlek värld lika mycket? Det är orättvist, så himla orättvist. 
Och jag kommer aldrig köpa bullshit om att någon ogillar en kändis därför att hon/han verkar irriterande, eller tror sig vara något, klär sig utmamnande eller något sånt. Ge mig en riktig anledning och jag kan ta det, tycker jag det är fel kommer jag argumentera emot men åtminstone acceptera din åsikt. Men kom inte med argument som att "Amen, jag gillar ba inte henne", det är bara ett stort fett tecken på att man är en osäker och avundsjuk människa. 

Jag kan verkligen lova er att det finns kändisar jag rent ut sagt avskyr och skulle jag skriva mina åsikter om dom här skulle det blir ramaskri, men jag har rationella anledningar och jag tänker fortfarande inte skriva ut det därför att det är inte schysst. 
Det är inte nödvändigt för människor att veta mina åsikter om allt och alla, det är inte schysst eller trevligt och att trycka ner någon är inte ett bra sätt att få uppmärksamhet på. 
Och ni som lägger tid på att skriva de värsta kränkningar och öppet gör narr av Nellie eller andra människor på era smutsiga askkonton. Visst, ni kan ha ask om ni vill. Men bete er som vuxna människor för fan, sluta bete er som förväxta småungar som kastar skit på alla som är högre upp än er. 
Och nästa gång ni får frågan "Vad tycker du om Nellie Berntsson?" Innan ni sätter er och förlöjligar och hänger ut henne som den värsta människan som någonsin vandrat på denna jord, tänk efter hur du skulle känt. 
För Nellie kommer troligtvis känna samma sak.

Nellie är en förebild för mig och jag är stolt över det, jag ser inte upp till henne på det sättet som jag tror många andra gör. Jag tror inte att Nellie är någon slags perfekt övermänniska, jag vet att Nellie är en helt vanlig tjej som gör misstag och lever ett vanligt liv även fast hon får göra saker som många andra inte får. 
Och det är just därför jag ser upp till henne, därför att hon är en helt vanlig tjej men ändå inte. Trots att människor ständigt försöker trycka ner henne till botten och hon fått utstå saker många andra inte skulle klara av så kämpar hon fortfarande. Hon sprattlar och slåss och finner sig inte i att hon själv eller någon annan ska bli hatad och illa behandlad. 

Jag är inte ute efter att Nellie ska läsa det här, att försöka fjäska för henne eller att hon ska uppmärksamma mig på något sätt. 
Det jag vill är att någon för en gångs skull ska tänka efter innan dom häver ur sig något om Nellie eller någon annan ni inte känner. Ni vet inte vem det är som döljer sig bakom masken, och det är just därför ni ska tänka er för. För bakom masken döljer sig en människa, lika mänsklig som du och jag. Glöm aldrig det.

Kommentarer:

1 Aliz:

Grymt tjejen!Du rockar!

#skickavidarenätkärlek

2 Aliz:

Grymt tjejen!Du rockar!

#skickavidarenätkärlek

Svar: Tack snälla du, massa kramar till dig!
stinaolssonz

3 Nellie berntsson:

Wow, jag ryser och vill krama om dig <3

Svar: Åh, tack snälla. Trodde aldrig att du skulle se inlägget, vad kul att du hittade hit! Stor kram till dig!:)<3
stinaolssonz

4 Minna:

Åh! Får gåshud, på precis det sättet jag ser det!
Får jag länka det här inlägget på min blogg? :)

Svar: Åh, tack snälla. Självklart får du det, länka på!:)
stinaolssonz

5 Michelle:

Älskar dig nelli du är bara bäst och den underbaraste som finns♡

Svar: ❤️
stinaolssonz

6 Märta:

Helt sinnesjukt bra skrivet! Jag tänker precis likadant, varje gång någon kommenterar något elakt på någon persons instagram eller liknande så blir jag helt tokig! Man ska ju ha anledningar ratt inte tycka om någon, och pm man har en bra anledning så behöver man inte säga det så hela världen vet! Usch sådana människor!
Sjukt bra inlägg! Asså galet sjukt!!

Svar: Tack snälla du! Så underbart att någon känner likadant och du har helt rätt! Massa kramar till dig!❤️
stinaolssonz

7 Jenny :

Otroligt fint och bra skrivet !! :) kram

Svar: Tack snälla, kram på dig med!:)
stinaolssonz

8 Agnes Bjurek:

Riktigt bra skrivet!

Svar: Tack snälla du!:)
stinaolssonz

9 Elin :

Bra skrivit! :)

Svar: Tack!:)
stinaolssonz

10 Ida :):

Wow vad bra skrivet! Riktigt grym! Trodde inte jag skulle orka läsa allt men efter att bara ha läst lite kände jag att det var en text som var riktigt bra!
Kram <3

Svar: Gud vad härligt att du tycker så! Tack snälla, kram på dig!<3
stinaolssonz

11 Louise:

Shit, vilket grymt inlägg! Så sant, och att du lyckas beskriva allt med ord. Personligen tycker jag det är jättesvårt haha. Men riktigt bra! :D

Svar: Tack snälla du, det var svårt men det gick bra!:)
stinaolssonz

12 sara:

Guud vad bra skrivet!
Många kramar till dig!!♥

Svar: Tack finaste du, massor med kramar till dig också!❤️
stinaolssonz

13 Julia Lidh:

Du förtjänar detta Stina, att Nellie såg det, för du är såå underbar!❤️ Vi får träffas nån dag!

Svar: Aww tack Julia, det får vi absolut göra. Kram på dig!❤️
stinaolssonz

14 Cecilia:

Fy satan! Vilken bra text! Kunde inte ha sagt det bättre själv!! You rock! Varför ska man kränka människor..? :/

Kärlek är så mycket bättre än hat! ❤️

Svar: Precis, du har så rätt. Massa kärlek till dig!❤️
stinaolssonz

15 Felicia :

Wow, grym!!

Svar: Tack snälla du!
stinaolssonz

16 Julia:

Fantastiskt bra skrivet!! Håller med till 100%!!

Svar: Vad bra, kram på dig!
stinaolssonz

17 Alice:

Ett ord GRYMT!! KRAM!

Svar: Ett ord, TACK! Kärlek till dig!
stinaolssonz

18 Sofia:

Grymt skrivet. Jag håller med allt du skrev❤️😘

Svar: Tack fina du, vad härligt att du gör det 😘❤️
stinaolssonz

19 Linn:

Sjukt bra skrivet Stina! Denna texten ska du verkligen ha bra respons för! ❤️

Svar: Aww tack kära du, kram på dig!❤️
stinaolssonz

20 Linnéa le Mahieu :

Grymt bra skrivet!

Svar: Tack!
stinaolssonz

21 Ronja:

Sjukt bra skrivet! Får gåshud av texten och du förmedlar det så jädra bra. Fler människor som dig behövs på jorden! Massa kramar till en grym tjej ❤

Svar: Tack, vad underbart att du känner så. Puss på dig!❤️
stinaolssonz

22 Linnéa le Mahieu :

Haha hann inte skriva klart. Grymt bra skrivet! Det här inlägget gjorde verkligen min dag. Så himla härligt att se att du sätter ner foten, får jag lov att länka detta inlägg på min blogg? Kram:)

Svar: Självklart, det är bara att länka! Vad härligt att du gillade inlägget, kram på dig!:)
stinaolssonz

23 Mirra - NH och Hoppryttare:

Wow, äntligen någon som vågar skriva detta inlägget! Längtat efter att få läsa detta!!

Svar: Åh, tack. Kände att det var dags nu ;)
stinaolssonz

24 Elin Andersson:

Såå sjukt bra skrivet! Du verkar vara en riktigt grym tjej ju, eller nä, du är sjukt grym (; alla cred och kärlek till dig och Nells<3

Svar: Tack finaste du, massa kärlek till dig också!❤️
stinaolssonz

25 Angelica:

Shit, Riktigt bra & moget skrivet. Jag hoppas fler lär sig tänka som du. För i den här "smartphone" generationen är det så lätt att skriva elaka saker utan att blinka. Människor behöver verkligen tänka en gång extra innan de Skrlver, för ord sårar. Jag har själv upplevt näthat men inte alls i samma utsträckning som
Nellie men ändå det gör riktigt ont. Hoppas verkligen att dina ord får människor att börja tänka efter vad det är de egentligen säger/ skriver! Stor kram till dig tjejen, du är grym! <3

Svar: Så rätt, du har så himla rätt. Jag hoppas också att folk tänker efter i fortsättningen. Tack snälla, och stor kram till dig med!❤️
stinaolssonz

26 Felicia:

Texten var så jävla bra, att jag var tvungen att skriva en kommentar, och att Nellie skulle kolla på texten ❤️

Svar: Tusen tusen tack till dig, du kan inte förstå hur tacksam jag är. Massa kärlek till dig underbara människa ❤️
stinaolssonz

27 Lollo:

Får jag länka det här inlägget på min blogg? Sjukt bra skrivet!

Svar: Ja självklart, länka på! Tack så mycket!:)
stinaolssonz

28 Lydia:

Grymt inlägg! :)

Svar: Tack!:)
stinaolssonz

29 Frida :

Du skrev på ett alldeles underbart sätt och det gillar man skarpt ;)

Svar: Tack snälla,:)
stinaolssonz

30 Angelica:

Hittade hit via en länk på Nellies blogg, måste bara säga att det är så fantastiskt skrivet! Önska fler tänkte som du!

Svar: Aww tack snälla, hoppas att fler gör det nu!
stinaolssonz

31 Wilma:

Sjukt bra skrivet, håller helt med dig! 👍

Svar: Tack snälla, vad bra att du gör det!👍
stinaolssonz

32 Molly Öberg:

Oj vad bra skrivet! Bra att någon mer vågar stå upp för sig själv, ser också upp till Nellie på samma sätt!

Svar: Vad kul att du gör det! Kram :)
stinaolssonz

33 Elin:

Grymt bra skrivit! KRAM

Svar: Tack, och kram till dig med!:)
stinaolssonz

34 Sara:

Riktigt bra skrivet!

Svar: Tack snälla!:)
stinaolssonz

35 Olivia palmqvist :

Så jävla grym du ä Stina!!! Så bra skrivit!! ❤️

Svar: Tack Olivia, du är grym!❤️
stinaolssonz

36 Joline:

Får jag länka detta inlägg på min blogg?? Så himla bra skrivet!

Svar: Självklart, det är bara att länka. Tack fina du!
stinaolssonz

37 Lovisa:

Du anar inte hur grymt det här inlägget var, så klokt och moget av dig! =)

Svar: Tack snälla, tack för att du tog dig tid att kommenterade!:)
stinaolssonz

38 Ronja Strömberg:

Så sjukt fint och moget skrivet håller precis med dig :)

Svar: Tack snälla, så otroligt bra att folk håller med:)
stinaolssonz

39 Hanna:

Riktigt klockrent skrivet!! Jag håller med dig till 100%, GRYMT

Svar: Gud vad härligt att läsa, kram på dig!
stinaolssonz

40 :

det är verkligen patetiskt hur folk hatar på människor som inte har gjort dem NÅGONTING. men det är ren avundsjuka, och de är dem själva som är problemet. inte nellie, eller någon annan.
De dem utstrålar är va dem är. så hatar dem så är de helt enkelt fulla av hat inombords. tråkigt, hoppas de söker hjälp eller växer ur det tids nog.

starkt inlägg!

Svar: Tack snälla, håller helt med dig!
stinaolssonz

41 Jennifer:

Bra inlägg! Håller med! :)

Svar: Tack!:)
stinaolssonz

42 Ellen:

Gud va bra skrivet!! Jag själv har varken nått för eller emot henne, hon är en människa precis som du skiver! Toppen, tummen upp för dig!!

Svar: Tack snälla, och tummen upp för dig som tog dig tiden och kommenterade!👍
stinaolssonz

43 Saga:

Grym text, håller med dig nellie är bäst:)

Svar: Tack snälla, visst är hon?:)
stinaolssonz

44 Jossan:

Det här var så bra att så fort jag läste det typ 11 eller när det va gick jag i på Nellies blogg och sa att hon måste bara läsa dett!

Svar: Gjorde du det, gud vad underbart. Tack snälla du, det kanske var din förtjänst att hon läste det!
stinaolssonz

45 Cecilia ★★★:

Bra skrivet! !!

Svar: Tack!:)
stinaolssonz

46 vera:

Du är en grymt bra människa Nellie. Love you!!
insta= theblogicher

Svar: ❤️
stinaolssonz

47 Sandra :

Grymt bra skrivet!! Kärlek till Nellie! <3 Kram

Svar: Tack snälla, ja massor med kärlek till henne. Kram på dig!<3
stinaolssonz

48 Elin:

Bra skrivet ❤️

Svar: Tack snälla!❤️
stinaolssonz

49 Therese:

Så himla bra skrivit 💖

Svar: Tack goa du 💖
stinaolssonz

50 Emma Gauffin:

Duktig du är på att skriva, bra för alla att läsa och förstå!!

Svar: Tack snälla, jag hoppas att folk förstår!:)
stinaolssonz

51 Elin:

Var nog det bästa inlägget jag någonsin läst på en blogg.. Håller med till 100%. Märks att du har hjärtat på rätt ställe, respekt :)

Svar: Åh, tack snälla. Du är ju helt underbar <3
stinaolssonz

52 Josefin:

Riktigt riktigt bra skrivet! Brukar vanligtvis inte läsa sådana långa texter men den här var värd varenda sekund! Önskar att alla kunde ha din underbara inställning! :)

Svar: Aww tack, vad härligt att du tyckte den var läsvärd!:)
stinaolssonz

53 Daniela:

AMEN!

Svar: Haha, så sant som det är sagt!;)
stinaolssonz

54 sissel:

ååh jag har gåshud nu så jäkla bra skrivet! är det ok om jag länkar detta inlägget på min blogg? Du äger!! #skickavidarenätkärlek

Svar: Shit vad kul att du tycker så, tack! Självklart får du länka inlägget, det skulle göra mig jätteglad!:)
stinaolssonz

55 Tove Olsson:

Bästa jag läst, fan vad grym du är!

Svar: Tack snälla du, blir så himla glad!
stinaolssonz

56 Alva:

Jag hittade också hit via Nellies blogg. Detta var ett superbra skrivet inlägg och du har lyckats förklara precis det jag har tänkt, på ett jättebra sätt. Du visar verkligen var skåpet ska stå när det gäller näthat :) kram

Svar: Härligt att du tycker så, kärlek till dig!:)
stinaolssonz

57 Alva:

Förresten, är det ok att jag också länkar inlägget på min blogg?

Svar: Självklart, du gör mig bara en stor tjänst när du länkar!
stinaolssonz

58 Janina :

Du är absolut bästa människan i världen! Du får mig att le varje gång jag läser din blogg. (jag läser den varje dag)😊 Love u! Stora kramar till dig och dina hästar! Ha en bra dag! ( kväll )

Svar: Aww, tack snälla vad go du är! Ha en bra kväll du med, det förtjänar du!😘
stinaolssonz

59 Elisabeth:

Åhh Gud,vilka ord!ditt sett att skriva får en verkligen att tänka efter,lixom stanna upp och tänka efter hur man är,nu är jag ingen hatare utan
nellie är min förebild men jag tror att hatarna börjar tänka efter lite och se sig för,för att dina ord naglar sig fast i dem,hatarna får nog lite skuld känslor när dem läser texten,grymt jobbat tjejen grymt!det är sånna som du som är äkta och blir kända,grym är ett ord som beskriver dig!

Svar: Gud vilken bra kommentar, jag hoppas verkligen du har rätt. Massa kramar till dig!❤️
stinaolssonz

60 Erica:

Brukar inte vara den som kommenterar, men nu känner jag att jag måste!

Så sjukt fint och bra skrivet, läst det ett antal gånger och det är lika bra varje gång. Skulle aldrig klara av att skriva ett sånt inlägg med så bra ordval osv, hatten av för dig och lycka till med din blogg, go girl! Kram :)

Svar: Nejmen shit vad kul att höra. Gjorde mitt bästa med inlägget, helt underbart att du gillade det. Massa kärlek till dig!❤️
stinaolssonz

61 jp:

Sååå bra skrivet!
Att någon tog tag i detta och skrev att det var fel att mobba någon oså utan anledning.
Jag håller med dig om allt du skrev till 110%!♥
Nellie ska absolut fortsätta att ta bilder i bikini för hon är jätte vacker så! Du förtjänadevärkligen att nellie fick se detta inlägg!! Många kramar till dig!!

Svar: Aww tack snälla! Du har helt rätt, kram på dig!❤️
stinaolssonz

62 Klara:

Gud vad bra skrivet ❤️

Svar: Tack!❤️
stinaolssonz

63 Elin Pettersson:

Gud vad bra skrivet! Hur skulle världen se ut om det inte skulle finnas sånt gött folk som du? Jag har gåshud! Jag är shockad. (Stavning) Läskigt bra skrivet! Då skulle jag vilja säga en sak att....Ni som hatat på Nellie borde fått en fet jävla tankeställare nu! Jag ser upp till såna som du!!!!

Svar: Hoppas att alla dessa hatade tänkt till nu, blir så otroligt glad av din kommentar dock! Tack så mycket och tack för att du tog dig tid och skrev denna kommentaren, det är guld värt!❤️
stinaolssonz

64 Elsa:

Asså, lätt det bästa jag läst på länge! Du har så himla rätt och jag stöder dig till 100 procent. Blir så himla irriterad på dessa personer som slänger ur sig sånt här! Du verkar vara en väldigt fin tjej och jag kommer lätt fortsätta läsa din blogg!! Önskar bara att fler som du vågade säga vad de tyckte! 💛💙💜💚❤️❤️❤️💗

Svar: Vad härligt att höra att du tycker så, blir också väldigt irriterad på alla som slänger ur sig elakheter på nätet. Tack så mycket för att du lämnade denna kommentaren, det betyder massor!❤️
stinaolssonz

65 Liam:

Grymt bra skrivit tjejen, alltså shit! 👊I like👌😄

Svar: Haha tack snälla du, kram till dig!👍😘
stinaolssonz

66 Lisa<3:

Du är så sjukt J*vla cool Stina, och jag hoppas fler insett det nu, jag bor i gunnarskog och jag har läst din blogg länge!<3 vi har träffats flera ggr men jag vet inte om du vet vem jag är, men kanske!;)ALLT det du skrev om Nellie är sååå sant, jag fattar verkligen inte att folk (antagligen bara för dom är avundsjuka/osäkra)kan skriva hatkommentarer m.m. till personer de inte ens känner! Man blir ledsen av att se sånt, så det var skönt att se att nån (speciellt då det var du!)faktiskt vågar skriva något positivt till Nellie!<3 Har både dig och Nellie som mina förebilder!!!<3<3<3

Svar: Nejmen gud vad söt du är, du verkar ju helt underbar gumman! Jag vet tyvärr inte vem du är, men ser du mig någon gång, kom fram och hälsa då! Skulle jättegärna träffa dig och lära känna dig. Tack för en jättefin och sann kommentar, puss på dig!😘❤️
stinaolssonz

67 den anonyma nörden:

Jävligt bra

68 den anonyma nörden:

Jävligt bra

Svar: Tack anonyma cooling B)
stinaolssonz

69 Mimi:

Gud vad du är grym! ❤️

Svar: Tack, du är grym som kommenterar!❤️
stinaolssonz

70 Amanda :

Alltså Stina :) du är så otroligt duktig! Du har skrivit det hela på ett så bra sätt och jag håller helt och hållet med dig❤️😘

Svar: Vad kul att du tycker det, puss på dig!:*<3
stinaolssonz

71 Zanna:

Men Gud! Kärlek till dig asså! Vilken underbar text. Du verkar som en underbar person! Kram på dig <3

Svar: Aww tack, det är säkert du med. Kram på dig också!<3
stinaolssonz

72 Liv Haglund:

Ååh! Gud vad fint du skriver då! Du är så duktig, och så kul att Nellie såg inlägget! :) du är verkligen värd det! Älskar dina texter här alltså!
kram❤️

Svar: Aww, tack Liv! Du skriver också jättefint, kram på dig!❤️
stinaolssonz

73 Agnes:

Grymt bra text!!! Håller fullständigt med dig och hoppas att haters har sett din text för man lär sig verkligen av att bara läsa den, sjukt bra och inspirerande text!!

Svar: Tack snälla, jättefin kommentar!:)
stinaolssonz

74 Hilma:

Jag har precis samma känslor och tankar som du. Varje dag ser jag upp till henne. Men ändå ska hon få all skit! Hennes hjärta och självförtroende är stort och kommer aldrig att krossas

Svar: Sant, fin kommentar!
stinaolssonz

75 Sabina:

Alltså Stina, du är så sjukt underbar. Du skriver så man får tårar så grym som du är! Alltså dina åsikts/pepp inlägg är bland det bästa som finns. Fortsätt med dom, u go gurl ❤️ Kram på dig bästa Stina ❤️

Svar: Åh tack snälla Sabina, du är så himla go som följt med mig under hela tiden jag haft bloggen. Tack snälla du, du är bäst!❤️
stinaolssonz

76 Sabina:

Alltså Stina, du är så sjukt underbar. Du skriver så man får tårar så grym som du är! Alltså dina åsikts/pepp inlägg är bland det bästa som finns. Fortsätt med dom, u go gurl ❤️ Kram på dig bästa Stina ❤️

77 Matilda:

Så jäkla bra skrivet!!

Svar: Tack snälla!:)
stinaolssonz

78 Lina:

Wow, galet bra inlägg & kunde absolut inte sagt det bättre själv, du la det så otroligt bra!
Grym ❤️

Svar: Tack snälla!❤️
stinaolssonz

79 Sara Sandin :

Klockrent rakt igenom! Du är fett ball, diggar det.
Kram<3

Svar: Tack snälla du, kram på dig!<3
stinaolssonz

80 Felicia Isacsson:

Riktigt fint och proffsigt skrivet av dig. Hoppas många fick en rejäl tankeställare nu. En bamsekram till dig med ett hjärta av guld<3

Svar: Aww tack snälla, det hoppas jag också. En stor kram till dig med!❤️
stinaolssonz

81 Alice:

Grymt skrivet underbara du♥ Håller med dig fullt ut och hoppas de här inlägget når ut till både vuxna och barn som skriver de sjuka sakerna till Nellie♥ Stor kram♥♥♥

Svar: Tack snälla, det hoppas jag med. Stor kram till dig också!
stinaolssonz

82 Garri:

Så himla bra skrivet, fortsätt med dom här texterna!

Svar: Tack, det ska jag!
stinaolssonz

83 Nora:

Okej, det där inlägget var bara för bra!
Jag önskar att det var jag som skrev det där inlägget, inte för att nellie läste eller för att hon länkade. Men åhh, det var ett av de bästa inläggen jag någonsin läst och då läser jag många bloggar varje dag ändå.

Vill ge dig en bamsekram <3

Svar: Haha, vad söt du är! Puss på dig!
stinaolssonz

84 elsa :

Jag tror att vi alla älskar detta inlägget och bara får gåshud av att se sådant här!! Det är absolut inte acceptabelt att kränka eller vara elak mot någon på nätet eller irl för den delen! Blev verkligen rörd av detta!!

Bamsekram till dig <3

#skickavidarenätkärlek


Svar: Tack, du har så rätt. En stor kram till dig med!<3
stinaolssonz

85 Lisa:

Gud va bra skrivit kunde inte släppa telefonen va så inne i hela texten, många har skrivit liknade texter men ingen har skrivit den så bra som du, riktigt riktigt bra.Budskapet stämmer och du har helt rätt i varande ord du skriver!Hoppas att nån som har kränkt Nellie på internet eller på andra sociala medier inser hur fel de är.Många kramar till dig.

Svar: Tack snälla du, det hoppas jag med! Massa kramar till dig också!
stinaolssonz

86 Hanna:

wow mållös det där var nog det bästa jag läst i hela mitt liv <3 kram på dig du e grym

Svar: Aww, tack goding. Kram på dig med! <3
stinaolssonz

87 indra:

asså gud, såååå himla bra skrivet. får jag länka det till min blogg?<3

Svar: Ja absolut, länka på!:)<3
stinaolssonz

88 Camilla:

De va de bästa inlägget jag någonsin har läst på alla bloggar jag läser!❤️ Du är ju asgrym! Jag tog verkligen åt mig av de du hade skrivit! Jag skriver aldrig hat men jag blev väldigt väldigt imponerad av alla dina ord och beskrivningar!❤️ Glad för din skull att Nellie såg de och kommenterade! Skulle vilja krama dig just nu för att du gjorde en sån otroligt grym text! Massa kramar till dig!❤️

Svar: Aww, tack snälla! Massa kramar till dig med!❤️
stinaolssonz

89 Elin :

Tårarna rann på mig en stund just nu kunde aldrig sagt det bättre själv ❤️ Starkt 🌸

Svar: Åh, tack snälla du❤️
stinaolssonz

90 Vanessa:

Det här var så sjukt jävla bra. Hoppas nu att så många som möjligt ser det här och börjar tänka efter :) kram

Svar: Tack, det hoppas jag med!:)
stinaolssonz

91 Martina:

Känner igen mig så mycket i dina åsikter! Väldigt bra skrivet, en stor eloge till dig!!

Svar: Vad härligt, tack!:)
stinaolssonz

92 Alva:

WOW! Helt mållös! Har nog aldrig sett en så grymt mogen tjej skriva en sån här mogen sak :) Go Girl!

Svar: Tack snälla du, vad glad jag blir!:)
stinaolssonz

93 Anonym:

Grymt skrivet!

Svar: Tack snälla!:)
stinaolssonz

94 Jenny:

Shit vilket inlägg!
Vill nästan gråta, så ärligt, så utåtriktat och så himla himla bra skrivet.
Du kommer blir något stoooort, promise!;) //Jenny Glimster

Svar: Tack snälla du, vad glad jag blir!:)
stinaolssonz

Kommentera här: